Ahojte dievčence 😊 z priateľom sa snažíme o dieťatko više roka 😊 menštruáciu mam ako hodinky tak preto píšem túto diskusiu.. Začala som brat inofolic a mešká mi menštruácia 2dni a to mi je čudné a chcem sa aj váš opýtať ktorá mate s týmto výživovim doplnkom meškala aj vám MS kvôli inofolicku???
Nie nerobila nemyslím si že by som bola tehotná nemám žiadne príznaky myslím si že to je tým inofolicom vraj to preobrati celí cyklus
Inofolic bud cyklus upravy akebo rozhadze. Mne rozhadzal uplne. Dovtedy som mala ako hodinky. Pri uzivani meskalo stale. Ale po 3 mesiacoch som otehotnela.
Koľko tí asi meškal?? No ja mam cyklus 26dňovi tak uvidím ci dačo nespraví
Koľko vám meškala MS??
No dúfam že do týždňa dostanem mrchu
No bodaj by si mala pravdu val9 z priateľom sa snažíme viac než rok a ja mam MS ako hodinky a teraz už 3dni mi mešká a aký máš ciklus????
Ahojte dievčatá stále Mi mešká MS a neviem teraz čo s tým
Áno v deň očakávanej ms ale negaryvni
Nie rozmýšľam ze si urobím utorok ale tehotná asi niesom to bude tým inofolicom
@renusko09 ja som začala brat inofolic od 2.1.2019 do ovulácie 2 sacky denne, po ovulke 1 denne,na 14ty deň krásny 22mm folikul,poobede zrejme praskol lebo bolesť jak svina.. bol sex, obden taktiež..môj cyklus pravidelný na chlp 28dni(výnimočne 29) +sprevádzaný vždy spinenim 2-3dni pred.. mala som dostať v piatok a nič..slabe spinenie som mala ale takmer žiadne, včera sex že možno sa to spustí a nič..test negatívny..sem tam jemná bolesť..prsia má boleli na umretie vo štvrtok 27DC a dnes pohoda..takze som zvedavá .. tiež pred nasadením inofolicu som čítala že rozhadzal cyklus,takze uvidíme
Sme na tom tak isto 😊 no som zvedavá daj vedieť ako si dopadla zajtra ráno si spravím test 😊
Koľko ti meškal???
No mne to mešká už 5dni a nikdy mi ešte tak dlho nemeskala asi aj ja visadim inofolic
Pridavam sa k vam, zacala som ho uzivat pred ovu kt.bola asi 16dc, dnes mi meska 3 dni, sem tam mam tmave spinenie ale iba ked sa utriem, som 31dc, tehu negativny..tiez som z toho jelen, dovtedy som mala cyklus presne na den.
Skus počkať inofolic zvykne rozhádzat cyklus 😀 ale ja dúfam že budú na teste // 😀😀 držím palčeky 🤭
Zdravim 😀ja som tiež začala užívať inofolic combi . Odporučil mi ich môj ginekolog stoho dôvodu že od 15 stich nemám menštruáciu a to keď aj mám tak to iba také spinenie a to trvá 3 dní a koniec .ako som.zacala užívať inofolic tak ma začalo bobelievat pod bruškom a mavam ružové vitoky môže to byť ovulácia ?
Ja som uzivala inofolic a všetko som mala intenzívnejšie...
Cely cyklus, ovulaciu, bolesti, výtok....
A aj som otehotnela do troch mesiacoch, síce následne som potratila, ale potom som si nasadila opäť inofolic a do pol roka má dal opäť dokopy a naštartoval moje telo na druhé tehotenstvo 🙏❤️
Druhé UŽ úspešne tehotenstvo...❤️❤️❤️
Takze ja môžem len odporučiť inofolic combi a určite ho opäť nasadim ak budmeme chcieť druhé babo a nebude sa dariť...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@renusko09 ahoj a robila si si test?
Ja som brala po roku takisto a som tehotna. Pomohol 🙂