Ahojte, na imunologii mi predpisali Medrol kvoli zvysenym cytokinom. Mate tu prosim niektora skusenost s uspesnym otehotnenim po uzivani Medrolu? Ako dlho ste ho uzivali kym sa vam podarilo otehotniet?
@vazka1 skúšali sme injekcie Igampliu no tie nepomohli. Potom sme nasadili medrol a cca po 3 mesiacoch nám vyšiel vklad a embryo sa uchytilo. Brala som ho celkovo pol roka. No poznám tu na MK baby ktorým to s medrolom vyšlo ako mňe no sú tu aj tie ktoré ho berú dlhšie a stále nič...😔
Podarilo sa niektorej otehotniet aj prirodzene pocas uzivania Medrolu?
Ja mám medrol už asi 4 mesiace a zatial sa nám nepodarilo prirodzene otehotniet. Práve som sa rozhodla ho vysadiť.
Tak rozmyslam podla toho co som sa docitala, ze ci ten Medrol nie je skor urceny pre IVF nez pre prirodene otehotnenie..
@michaelaj174
@vazka1 dávate aj nolpazu k medrolu ? lebo ja dávam stále a dočítala som sa že ona sa neba brat dolhodobo a mne ju dr ordinuje už skoro rok v kuse.. 2x1 tbl
Ahojte baby, prosim Vas mam zvysene cytokiny a uzivam Medrol. Na kontrole po 6 tyzdnoch je zatial zlepsenie len minimalne. Hodnoty klesli ale malinko a Dr. odporucila brat dalej Medrol a dalsiu kontrolu o 6 tyzdnov. Mate prosim taku skusenost a klesali vam dalej cytokiny postupom casu?
Baby ktoré beriete alebo ste brali Medrol, rozhádzal Vám cyklus? Ja prvé tri mesiace ok a teraz keď najviac potrebujem aby som dostala, lebo ideme na vklad, tak mi mešká. A ja mám cyklus ako hodinky 28dňový, takže ja si hneď všimnem zmenu🙉
@zuzzi18 výsledky cytokinov z krvy ? myslíš ?
katastrofa .. nešlo mi nič dole .. tak má odpísala dr . že už inú niečbu dať nemôže ..
začala som chodiť do NR .. úplne iné cafe 👏🏻👏🏻tak uvidíme .. poslala má na rôzne vyšetrenia tqk musím sa poobjednavat .. a pak prisniest .. ( dokonca aj muža chce otestovať krv )
@lydia86 ahoj, prosim ta mala si nejake nežiadúce účinky po vysadení medrolu? Ja som ho brala do cca 14tt kazdy den a od 14tt do 19tt som ho postupne podla plánu imunologicky vysadzala, teda od 19tt som bez medrolu. Momentalne som v 23tt, ale uz asi dva tri tyzdne ma bolia nohy (svaly v nohach) akoby som mala silnu svalovicu, neviem sa ani zo zeme postavit ked si sadnem na zem, aj ked si sama na stolicku tak sa musim podoprieť lebo ma to bolí, neviem ci to neni z toho… nemala si nieco podobne? Dufam, ze to babatku nemohlo uškodiť to vysadenie medrolu… 🙏 Dakujem ❤️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vazka1 hej mám skúsenosť po 10 rokoch snaženia a viacerých IVF nám pravdepodobne medrol pomohol k otehotneniu.