Ahojte baby, mali ste problem so zvýšením prolaktinom a kvôli tomu sa vam nedarilo otehotniet? Za koľko sa Vam podarilo otehotnieť po užívaní tohto lieku?
@beruska1108 3x mi bral krv a vždy bol zvýšený a znížení progesterón...MS tak 30-35 dní
Ahoj,brala som ten liek v r.2017 cca ¾ roka tuším ¼ za týždeň a po dobratí som skutočne otehotnela. Mám syna (2 roky+2mes). Držím palce, chce to trpezlivosť...🍀
@kikulienkadd ja pisem jednu vecer. Zatiaľ mesiac ale normalne sa snažíme
@lienka_9 ďakujem. Ja mam tiež pocit ze mam zvýšený prolaktin lebo pár dní pred MS spinim ovulaciu mávam ale pravidelne bez problémov. Na ďalší cyklus sa už spýtam na hormonálny profil
Mne poradila gynekologicka aby som este pred tymto liekom skusila Vitex jahnaci (tabletky z koncentratu z bylinky) a klesol mi a otehotnela som
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja moc neporadím len by som zvedavá ci si mala nejaké príznaky že máš zvýšený prolaktin ako nepravidelna ms alebo také niečo alebo ti robil len hormonálny profil?