Mätúce príznaky menzes/tehu

lienka_9
14. júl 2020

Ahojte baby, 8 deň mi meska menzes, no dva dni ma bolí chrbát, prsia a podbrusko ako keby vaječníky. Vcera som si robila tehu test ale bol negatívny. S manzelom sa skoro rok snazime o bábätko. Len jedno ma mätie, ze tento cyklus som bola na 21 deň na krv hormonálneho profilu a zistili mi ze mám nízku hladinu progesteronu ze neprebieha ovulka, tak neviem teda. Posledná menstruacia bola 6.6. a cyklus mam tak 30 dňový. Vopred ďakujem za vaše vyjadrenia a radi.

clori
14. júl 2020

@lienka_9 moze to byt anovulacny cyklus, cysta. alebo len viac oneskorena ovu. zopakuj o tyzden test, ak bude stale negativny, tak potom chod tak ci tak ku gyn. vysetri ta a pripadne pichne vyvolavacku. cyklus moze obcas haprovat.

lienka_9
autor
14. júl 2020

@clori beriem este aj rôzne podporovače plodnosti ako Inofolic a kyselinu listovu...pred mesiacom som bola zrovna na preventivke a vsetko bolo ok, tak si nemyslím ze cysta

veronikaszabova
14. júl 2020

@lienka_9 inofolik ma vo zvyku predlzit cyklus

clori
14. júl 2020

@lienka_9 cysta sa vytvori za kratky cas. a ked vravis, ze kadeco beries, o to viac sa to moze cystou skomplikovat. ale nestresuj sa zbytocne. mozes mat anovulacny cyklus bez cysty. proste sa to stava kazdej zene.

lienka_9
autor
14. júl 2020

@clori ďakujem 🙂

marinecka95
14. júl 2020

@lienka_9 Môže za to inofolic 🙂

lienka_9
autor
14. júl 2020

@marinecka95 len beriem ho uz 4tí mesiac a doteraz som to nemlala 😀

marinecka95
14. júl 2020

@lienka_9 tak už nič nezostáva len čakať 🙂 a zopakovať tehotenský test 🙂

miskamichalka
15. júl 2020

@lienka_9 nevadi ze inofolik beries dlhsie ale zmenit cyklus mohol az teraz... Robi to cela zenam :(

michelllka
17. júl 2020

Ahojte, idem si k vam po radu, nakolko v diskusii o duphastone neodpoveda nik. Mam nasadeny duphaston kvoli silnej MS a hlavne ze pocas ovulaciem krvacam.. beriem ho od 5.dna cyklu.. dobra sprava je ze som tento mesiac nekrvacala,ale od 17.dna ma sialene bolia prsia a krize.. 17.a 18. den som mala na nohavickach husty biely kremovy vytok a bolelo ma brucho ako ked ide ms a od vtedy ma boli v podstate kazdy den. Pridala sa aj absolutna unava, neviem dokoncit skoro nic bez toho aby som si nedala pauzu a nesadla si na chvilu, lapam po dychu ako po absolutnom sportovom vykone, bolest hlavy ani nehovorim.. myslela som ze mi duphaston pomoze a nie ma takto odrovna.. mate niekto podobnu skusenost,aby takto rozhadzal organizmus? Nakolko ho beriem od 5.dna bolo mi vysvetlene,ze nebudem mat ovulaciu, co som asi ani nemala, kedze som nemala ani naznak hlienu(ktory mam vzdy extremne viditelny a teda ani to krvacanie nebolo).. test ani neskusam, kedze do ocakavanej ms mam este 6 dni.. Dakujem za kazdu radu/nazor.. P.S. skusala som volat aj dr.no dovolenka...

veronikaszabova
17. júl 2020

@michelllka duphaston je jedno velke svinstvo. Jasne, ze ti moze takto rozhodit organizmus.

varhuanna
22. júl 2020

@michelllka mám s ním rovnakú skúsenosť ako ty, presne rovnaké vedľajšie účinky..a súhlasím je to svinstvo 🤨

keithy
24. júl 2020

@michelllka ja takisto veľmi zle skúsenosti. Cyklus mi absolútne nenapravitel a dokonca som za 8 mesiacov užívania pribrala 10kg. Únava, ospalosť, nadúvanie, zadržiavanie vody v tele...hrôza...nikdy viac.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre