Zdravim, citala som viacere komentare, ze zeny brali matersku kasicku a velmi im to pomohlo pri otehotneni. Ma to vraj zazracne ucinky. Velmi rada by som to vyskusala. Pokusame sa uz rok a tak si hovorim preco nie. Chcela som sa vas opytat, mali ste s tym nejaku skusenost? Ak pozitivnu, aky pripravok ste si kupili a ako dlho ste ho uzivali? 🙏 Dakujem pekne za vsetky komentare.
Ak uz skusate rok a nic, tak aspon partner na spermiogram, ty hormonalny profil, odsleduj si ovulaciu..ak nic, tak dalsie specializovane vysetrenia..zbytocne stracat cas skusanim vyzivovych doplnkov, kasiciek, cajov...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
To su vsetko pripravky a rady, ktore mozu sice v urcitych pripadoch trosku dopomoct.... Ale v prvom rade ak uz presiel rok s odsledovanou ovulaciou a dobrym nacasovanim styku, bolo by na mieste zvazit ci postupne nepochodit doktorov ci je vsetko ok - zbytocne kasicky a bylinky riesit ked cas uteka - ak je tam nejaky zasadnejsi hacik, preco to nejde.
Drzim palce 😊