Po ročnom snažení sme po SPG zistili,že manželove spermie nie sú až také pohyblivé ako by sme si priali a ja mám málo progesterónu,na ktorý beriem už rok Duphaston a tak sa rozhodla gynekologička,že po dvoch mesiacoch brania folandrolu a inofolicu skusime Pregnyl..Malá včelička do zadku,ktorá vyvolá ovuláciu.Máte skúsenosti niekto s Pregnylom je možné aby to vyšlo na prvý krát??Samozrejme si nerobím ilúzie som v pohode,ale pevne verím,že po roku snaženia nám to konečne vyjde..Držkajte nám palčeky..
Ahojte.Mne pichli Pregnyl 5000vcera ale podbrusko ma este neboli.Pobolievalo ma den pred injekciou.My sa ideme dnes snazilkovat.Tak uvidime ako dopadneme.Pocula som dobre ohlasy na tu injekciu
Ahojte , píšem sem prvý krát a dúfam ze tu nájdem spriaznene duše. Mam dve deti a teraz sa snažíme o tretie , zatiaľ sa nedarí . Prvý krát mi teraz pichli Pregnyl a to 14 dc , doktor povedal ze sa mame snazit na další deň. Mna uz v deň kedy mi pichol Pregnyl bolelo podbrušku , tak sme sa snažili v deň injekcie a potom este deň potom . neviem ci to je dostačujúce. Čiže sme sa snažili 14 dc a 15 dc , priateľ bude doma zas 17 dc . Tak rozmýšľam ci to nevadí ze sme jeden deň vynechali .
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, no takže mne pichali pregnyl 5.5.2016, to bol štvrtok. DR povedala, že snažiť sa máme v sobotu. Celú sobotu a nedeľu ma príšerne bolelo podbruško na oboch stranách. Bolesť ustala až v pondelok. Robila som si pre istotu ovulačné testy, aby som sa presvedčila, či ovu bude. Pozitívne boli v sobotu aj v nedeľu. Stále som sa čudovala, prečo sú pozitívne aj v nedeľu celý deň, keďže dr mi povedala, že ovulácia bude cez víkend., pretože po pregnyle má nastať tuším do 48 hod. Som teraz dosť na pochybách či ovulácia bola podľa slov dr cez víkend, alebo až v pondelok keď mi prestali bolesti a napodiv zostal aj ovulačný test už negatívny.....
Buď sa teda spoliehať na pregnyl, po ktorom ovu MUSÍ nastať, alebo na moje telo, ktoré mi hovorilo, že ovulácia bola až 4 dni po pregnyle.... Teraz ma čaká dvojtýždňové čakanie .... ešte dodám že sme sa snažili vo štvrtok keď mi ho pichli, v sobotu ráno aj večer a v nedeľu ráno....Daj vedieť ako si dopadla, a či sa zadarilo.