Ahojte som po mimomaternicovom tehu ktorie riesia zatial bezoperacne dostala som infuzky a nejake inekcie na stiahnutie maternice a docistenie sa a doktor mi na pruavu cyklu predpisal lieky estrofem. Mate s nimi niekyo skusenost? Moze mi z nich byt zle? Alebo je to este tym celym mojim stavom
@luckalukas_1 no ja totizto este stale krvacam koli tomu mimomaternicovemu tehu tak asi aby som prestala krvacat
@maria898 tak to bude najskor koli tomu 👍 a nie na upravu cyklu
@luckalukas_1 ahoj prosim ta ty si ho uzivala? Vzhladom na to ze 12.5.ma caka laparoskopia tak mi doktor kazal estrofem vysadit vraj aby mi prisla menstruacia a dovtefy by aj skoncit mohla.... Chcem sa spytat aka bola tvoja menstruacia po vysadeni? Co mam cakat? Nejake bolesti horsie krvacanie? Dakujem za odpoved
@maria898 ahoj, ja som po vysadeni uz nedostala menzes lebo sa ET podaril a som tehotna 😁 takze v tom ti neporadim 🤷 ..ale myslim si, ze to zalezi od toho ako dlho ti brzdil menzes, cim dlhsie mozno tym silnejsie krvacanie, ale je to len moj nazor mozno sa mylim
@luckalukas_1 ja som ho brala len 10 dni tak snad to nebudw nic zle...
@maria898 tak to sa nemas coho obavat 😁
@michell_22 ahoj, je ešte estrofem na predaj? Mala by som záujem. Ďakujem.
@mamina00 mrzí ma to, už je predaný.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@maria898 ja beriem estrofem po ET, ako prevenciu aby som nekrvala ..tak je to dost cudne, ze ty ho mas na upravu cyklu 🤷 ale aj mne je zle, lenze umna to mozu byt aj tehotenske nevolnosti, tak tazko povedat