Ahojte baby chcem sa spýtať či máte stýmito liekmi skúsenpsti mne ich dnes napísal dr.
@marinecka95 aha ok
@adusik12457 koli comu tu ich predpisali?
@snehulienka8 mam nepravidelny cyklus rozhadzany a mam aj cystu 5 cm lebo uz ma chcel na laparoskopiu ale ja som nesuhlqsila tak mi napisal tieto lieky
Mam!
Nikdy viac!
@adusik12457 mala som to aj na upravenie cyklu - mne nepomohol a co som brala na cystu si uz nepamatam, ale na podporu liecby som pila aj alchemilku a nejaky "zazracny" himalajsky caj:
https://biocare.sk/eshop/produkt/ajurvedsky-caj...
@adusik12457 este ma napadlo, ze na rozhadzany cyklus mi pomohol inofolic..
@snehulienka8 Inofolic za mna nikdy v živote. Užívala som a z 28 dňového cyklu bol 48 dňový
@marinecka95 mne inofolic cyklus krasne upravil...ale napriklad antikoncepcne tabletky, predpisane na upravenie cyklu, u mna sposobili 30 dni krvacania, den prestavka a dalsie 2 tyzdne krvacania, kazdemu pomaha/skodi ine..
@adusik12457 Dufaston som brala na upravu cyklu. Zakym som ho brala bol cyklus pravidelny. Teraz ho berem kvoli spineniu v tehotenstve. Dufaston je podobny progesteronu a pouziva sa pri liecbe mnohych zenskych problemoch napr. pri nepravidelnom cykle, v tehotenstve, pri menopauze.
@kataka10 aj mne to dal na upravu ale aj nato aby to pomphlo k otehotneniu tak uvidim prvy krat ho idem uzivat
@kataka10 tak uvidim lebo si mysli ze nedostanem ms ked som mu vravela ze som este nemala stoho clostillu
@adusik12457 tiež ho mam na úpravu cyklu a otehotnenie mam malo progesteronu.. Mam pocit ze mi nerobí dobre
@adusik12457 Ja som mala diagnostikovane PCOS a tiez sme sa zacali vtedy snazit o dieta ale Dufaston mi pomohol iba docasne a ja som chcela trvale riesenie takze som zacala cvicit hormonalnu jogu (hormonyoga.sk) a uzivala inozitol a kyselinu listovu. To mi pomohlo upravit cyklus a aj stav vajecnikov sa zlepsil. No a teraz som tehotna. Takze ak planujes babo a mas problem s cystou vo vajecniku odporucam.
@laurica1232 pomohol ti otehotniet?
@snehulienka8 no vidíš .. každému zaberie inak. Mne to rozhodilo všetko čo mohlo
@adusik12457 zatiaľ neviem 😉 beriem prvý mesiac ale neviem ci mam ťažkosti preto ze ho beriem alebo už som na test ešte skoro takže musím čakať
@laurica1232 aha
@adusik12457 Ahoj, ja som ho brala na udržanie tehotenstva prvé 3 mesiace a potom už nie. Mala som to kvôli predchádzajúcim 2 potratom. A celé tehotenstvo som bola na rizikovom doma.
@adusik12457 ahoj, za mňa odporúčam, tiež minulý rok mi predpísal tieto tabletky na úpravu cyklu a taktiež sa dlhsie nedarilo... A teda ako som začala brať som ostala tehotná na prvý krát, ani neviem kedy 🙂 a brala som potom ešte prvé tri mesiace tehotenstva, mám doma 8 mesacnu dcérku. Všetko ok... držím palce.
@adusik12457 ahoj, s tymto konkrétne nemám skúsenosť, ale brala som aj inofolic na upravu ms a vobec mi nepomohol. dostala som sa k prirodnym produktom a do cca 2 mesiacov sa mi menstruacny cyklus upravil a dokonca ani menstruacia uz nie je bolestiva
baby uvidím či pomôže uživa sa na 16deñ ms 2krát denne zistil dr že mám 5 cm cystu na vaječniku a napísal mi tieto lieky ten clostibegyt mi poškodil do teraz mám stoho bolesti som mu všetko povedala že som mala z toho bolesti atd.. tak povedal že už to nemám uživať a dal mi tento duphosan takže uvidím možno že ms už nedostanem z toho clostilu uvidím .. Inác ma chcel poslať na laparoskopiu ale ja nejdem tak skúm ešte tieto tabletky keby som nedostala ms tak by ma to aj potešilo keby som si aj ja našla 2 čiarky no uvidím ... Aj ja som uživala Inofolic a nezebral tak snâ toeto druhę tabletky zaberú som sa ho ešte pýtala že či sú tieź stýchto tabletiek take bolesti ako s Clostibegytom povedal že nie tak uvidim tak snád sa zadarí
@adusik12457 Dufam ze ti Dufaston zabere, menstruaciou by sa mohla aj cysta vypudit. Aj kamoska to mala a po menstruacii uz cysta nebola. Lebo zase 5cm cysta nie je uplne banalna vec treba mat na mysli ze keby zacala rast mozes prist o vajecnik. Takze najprv treba vyliecit potom bude super ked otehotnies. Drzim palce.
@kataka10 vdaaka mne dal dr iba yueto tabletky insie nedal
@adusik12457 ahoj ja mam tiež cystu na vaječníku, ja som nemala menzes vobec ja som brala najprv nerethisteron menzes som dostala potom my dal clostyl od 3 dňa cyklu po dobu 5 dni a teraz beriem duphaston od 15 dňa, tak snáď sa podarí tiež chceme dieťa.
@vikusa1 aj ja som uživala clostibegyt aj i inofolic a teraz mi dal tento duphosan ja ho mám brať od 16dña ms 10dní každých 12hodín ms som mala naposledy 25ho júla
@adusik12457 tebe niet pomoci... naco v inej tvojej teme kydas na muza, ze s nim v ziadnom pripade nechces deti a zasa riesis tehotenstvo. Omg... a temu o muzovej ziarlivosti si zalozila pred 2 dnami...
@veronikaszabova ale ja písem o tabletkách nie o mužovi
@adusik12457 aj ja beriem 2 tabletky denne po dobu 10 dni zatiaľ ho znasam dobre, tak snáď sa podarí
@vikusa1 aha tak držím palce teda ja teraz čakám na ms
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@adusik12457 je tu obrovské množstvo diskusii o duphastone. Skús si prečítať tie a zakladať potom novú diskusiu ak ti nebude niečo jasné