Ahojte, má niekto skúsenosti s liečbou u spoločnosti aminocure.sk?
@sofinka2612 ahoj, napíšem ti správu
@sofinka2612 máte prosím Vás skusenosti?
@kajka3999 dobry vecer,nemam a hladam ludi,ktory by skusenost mohli mat,na internete som nenasla ziadne recenzie ani skusenosti,co mi je cudne,kedze firma funguje niekolko rokov,dnes som mala mat online konzultaciu,pani mi volala,ze ju budu musiet presunut z 11:00 na 13:00 a do mailu mi posle ako sa spojime na skype,od vtedy sa nikto neozval ani telefonicky a na mail mi tiez nic neprislo ☹
No ja som si tiez dohodla termin na pondelok o 13.00 tak uvidim. Tiez som o tom nic este nepocula ale niekde na google som sa iba dočítala na stranke ktoru ma chlapček s DMO že zaradili to do liečby ale už ani neviem kde som to našla a bolo pár rokov dozadu. Ak by ste mali nejaké info dajte mi prosím vedieť. Ďakujem za odpoveď.
@kajka3999 jasne napisem,ak by ste sa tiez nieco nove dozvedeli tiez poprosim o info,dakujem a pekny vecer
Jasneže keď niečo zistím píšem..pekný večer
@kajka3999 aj mne, prosím, dajte vedieť ak niečo zistíte 🙂
@sofinka2612 dobrý deň. Práve som dovolala s tou pani. Ozvala sa Vám už?
@kajka3999 dobrý deň,nie,mali mi poslať kontakt na skype ešte v piatok a nič ... a vy ste ako dopadli?
@sofinka2612 skuste sa im pripomenút mailom. Volali sme cca 45minut. Väčšinou sme sa bavili o zdravotnom stave kazdy individualne podla problemu. Potom mi pani ponukla produkty ktore by boli vhodne. Je to pol ročna kúra. 1 sada tabletiek je na 1,5 mesiaca za cenu 260€ t.j. na pol rok 4 sady. Nieje podmienkou užívať pol roka to je už na Vás. Každý dosahuje ine vysledky. Mám sa jej ozvať mailom či máme záujem.
@kajka3999 a čo si o tom myslite,aký máte dojem?
@sofinka2612 Dojem celkom dobrý, ale fakt sa nevieme rozhodnúť. Keď to tak pomáha tak prečo je o tom tak veľmi málo počuť. Neviem
@kajka3999 práve to,že recenzie absolútne žiadne ani skúsenosti,je to síce drahé,ale ak ide o deti peniaze nemajú hodnotu
@sofinka2612 asi do toho pôjdeme, človek skúsi všetko keď už nevie ako ďalej...
@hanna26 my este nie,cakam na neaku skusenost,ked mam za to dat tolko penazi aby to nebola macka vo vreci ,takych sme uz vyskusali vela
Skúsenosti s aminocure mám strašne zlé. Volali sme spolu cez Skype pani doktorka mi povedala, že sa mi ozve a neozvala sa už 2 mesiace. Neprofesionálny prístup naozaj aj počas telefonátu cez Skype.
@slniecko1112 mozte mi prosim aj mne napisat nejake info. ohladom liecby do spravy
@majka341 píšem ss
@sofinka2612 ahoj, ja sa chcem podeliť o moju skúsenosť. Môj malý (3 ročný) ma epilepsiu už skoro rok, pol roka bol iba na keppre, ktorá nefungovala úplne dobre, chceli meniť liečbu, ja som ešte chcela počkať. potom som skúsila pridať aminokyseliny, užíva ich asi pol roka od spomínanej firmy a odvtedy samozrejme spolu s liečbou Keppra ma minimálne záchvaty. Priznám sa, že som lekárka a predtym som si o tom naštudovala, čo sa dalo. Informácií, ktoré by boli použiteľné, co sa týka liečby epilepsie, je veľmi málo, skôr na zvieratách. Avšak vedela som, že ublížiť mu tým nemôžem, len ma to bude niečo stáť a keď to nebude fungovať, tak mu to už nekúpim. A ono to funguje a ja dúfam, že ešte dlho bude. A tiež som mala na začiatku veľmi zlú skúsenosť s lekárkou pri prvej konzultácii, a pochybovala som, či mám toľko za to platiť, ale riskla som to a funguje to. Užíval to 4x denne, teraz 3x denne pred jedlom, keďže je malý, kapsulu otvoríme a ten prášok z toho mu dávam do džúsu alebo mlieka, aby to vôbec vypil. Je to obmedzujúce, ale čo človek neurobí, aby bolo jeho dieťatku lepšie. Dúfam niekomu pomôžem mojim komentárom aj keď vôbec na modrykonik nechodím a toto je prvy komentár vôbec. Držte sa
@majka341 užíva 5 kapsúl, ktoré otvoríme do pohára s džúsom 3x denne 5 dní za sebou a potom 2 dni pauza. S kepprou mal 10 až 15 záchvatou denne, po pridaní aminokyselín do dvoch týždňov tak 1-2 záchvaty čiže podstatne menej a to sme ani liečbu nemuseli meniť. Aj som to skúšala na mesiac vynechať, záchvaty sa po cca týždni dvoch začali znovu navysovať. Určite nemôžem povedať, že je to zázrak, ale ako pomocná liečba... A určite si myslím, že to nebude fungovať rovnako na všetky typy epilepsie... Ale to treba najskôr vyskúšať.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@slniecko1112 ahoj,našla si niekoho zo skúsenosťami? Uvažujem o tom,ale zdá sa mi to až moc jednoche,tak mám pochybnosti