Ahojte baby, mate skúsenosť s laparoskopiou (prefuk vaječníkov)? Dnes som už mala ísť na príjem ale ochorela som, takže sa musím preobjednať. A chcem sa spýtať je tam šanca otehotnieť po tej laparoskopii? Vopred ďakujem za každú odpoveď🙂
@gaborovagaborova ja som otehotnela mesiac po laparke ale ako píše
@bilberryday záleží to od veľa vecí
@gaborovagaborova ak je tvoj problem nepriechodnost vajcovodov, tak logicky by to pomoct malo. ak je problem inde, tak to asi moc nepomoze
Mne sa opat upchal, takze som isla znova a vybrali oba. Lebo boli upchate a kedze som mala planovane ivf, vraj je lepsie byt bez nich. Potom som naozaj aj otehotnela a islo to hned
@bilberryday mne doktor vraví, že u mňa je všetko v poriadku, ale lepšie by bolo ísť na tú laparoskopiu. U manžela to bolo tak, ze mal malo spermií, bral vitamíny a teraz to u neho je tiež všetko v poriadku.
Tak preto sa pýtam že či otehotniem keď pôjdem na tu laparoskopiu.
@gaborovagaborova ja som bola na laparke v novembri, v januari //
Slecna ma uz 8,5r a po nej sa nam lahko podarili dalsie dve deticky.
Pred laparkou sme rok a pol chodili po lekaroch, rozne vysetrenia, hrba liekov, injekcie.
Drzim palce ❤️
Moj muz mal veeelmi zly spermiogram. Cize “vinu” sme videli v nom. Az po rokoch som sla na laparku. Robili mi okrem ineho aj drilling. To mi zabralo. Otehotnela som na 1.x. Po 9 rokoch. Cize zly spermiogram ma podla mna v dnesnej dobe kazdy druhy
@gaborovagaborova my mame tiež zly SPG,bola som na laparoskopii,kde zisťovali priechodnosť pred necelým rokom ale zial nic nepomohlo,vraj som mala všetko priechodné.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.