Baby mam jeden problen uzivam inofolic 5ho som dostala menzes trval mi len dva dni aj som vracala boleli ma prsia a strastne krce som mala pod bruskom a krzize ma boleli.. Je mozne ze by to bolo tehotenstvo ? Nemavam 2dni menzes tak som sa tonu cudovala
@beky1813 ahoj nie neskusala este
@adusik12457 a preco?
@beky1813 neviem ci som alebo nie necham to este tak chvilu a uvidim ja si myslim ze to neni tehotentstvo
@adusik12457 tak ty nevies a my mame hádať 👍
@beky1813 no test som neskusala mozno ze ho skusim vyskusam takze vobec neviem co by to mohlo byt
@adusik12457 no tu odpoveď nedostanes
Myslis, ze to moc prehanas s tym sledovanim...kazdy tyzden prispevky, kedy dostanes, kto uziva to a hento..a zaklincujes to, ze "a ved aj tak urcite nesom tehotna".. Ved to nechaj na prirodu, ukludni sa, relaxujte s manzelom, uzivaj doplnky, ale nie tak, ze kazdy den stresovat, ze nezaberaju..
@adusik12457 Prepáč, no podľa mňa zbytočná otázka 🙂 Ako prvé by som si urobila test. Zaiste vieš, že príznaky, ktoré popisuješ sú pre ranné tehotenstvo bežné a bez tehotenského testu, prípadne odberu krvi na zistenie HCG Ti nikto z koníka relevantnú odpoveď nedá. Ak po bábätku túžiš, tak držím palce a šup šup kúpiť si test a zajtra ráno si ho urob.
@adusik12457 Tak ved sprav test a uvidis
@adusik12457 ja ked som zobrala inofolic combi tak som prvy mesiac dostala menzes o tyzden skor a trval len 3 dni..a tehotna som nebola..a tiez som mala take stavy ako ty 🙂 ale urob si urcite test 🙂 lebo inofolic dost casto rozhadzuje cykly a robi si v tele co chce 🙂 beriem ho doteraz lebo som na ivf 🙂 ako doplnok a vzdy mi robi vselico mozne ale aspon nemam akne uz 🙂
@fialka1318inofilic som uz douzivala ms mi trvala 2 dni test negativny teraz mi napisal gynekolog tabletky uz takze uvidim ale uzivaju sa tak ze 5 den po ms 5 dni mne teda vobec nezabral inofolic bola som na odber krvi na hormonalny profil o 2 tyzdbe budu vysledky tak uvidim ake budu
@adusik12457 tak to mi je luto ze nezabral 🙂 ale tak predsalen su to vitaminy len 🙂 a ale tabletky beries? Ja momentalne nekonecne cakam na test z krvi si sa ivf podarilo alebo nie 🙂 este mam 9dni do testu 😉 a dufam ze budes mat hormonalny profil ok 🙂
@fialka1318 ano mam clostilbegyt sa volaju ale uzivaju sa tak 5 den po ms 5 dni tak caksm kym to dostanem manzel bol na spermiogram a je uplne v poriadku tak nevim kde je problem
@adusik12457 hm to viem ten som brala aj ja 🙂 ale u mna to nepomohlo. Manzel pokial je v poriadku tak ti ten clostyl zaberie 🙂 mozno je poblem len u teba v hormonoch 🙂 ti daju nejake lieky a bude vsetko ok 🙂 ved my zeny sme vystresovane tak preto sa nam aj nedari 🙂 hlavne musis verit a babenko sa podari 🙂 to je skvele pokial ma manzel spermiogram ok to znamena ze coskoro budes tehulka 🙂 ja tomu verim 🙂
@fialka1318 verim aj ja len teraz musim pockat do dalsej ms a potom 5;dni ze tak sa uziva a vysledky budu az o 2 tyzdne ze dr. da zistit aj stitnu zlazu ja som ju nikdy nemala
@fialka1318 moj uziva este folandrol ja uz inofolic mam douzivany
@adusik12457 ten inofolic mozes kludne brat aj dlhsie to su len vitaminy 🙂 ja to beriem uz cca dva roky ale tento inofolic combi beriem estelen pol roka 🙂 tak len dufat aby bolo vsetko ok 🙂 a uz nejake babenko mas ? 🙂
@fialka1318 nie nemam este snazime sa uz 4 roky a nic tak dufam ze tie tabletky zaberu
@adusik12457 hm je to dost tazke aj na psychiku kef o prve takto clovek musi bojovat ☹ my sa oficialne uz 6rokov snazime ☹ a tiez furt prve neprichadza☹ ste nerozmyslali potom aj nad umelym ak by nahodou toto nevyjde☹ co ja dufam ze sa to podari 🙂 drzim vsetky prsteky 🙂my sme po vyskusani vsetkeho od gynka to potom posunuli na vyssiu uroven k reprodukcnym centram ☹ a tiez je to take ze dva tyzdne cakam na krv doma a sama neviem ze ci nieco z toho bude 😢
@fialka1318 no vypravali sme sa ale neviem ci by sme chceli moze sa podarit aj nemusi
@adusik12457 to je pravda ved ja som uz v druhom ivf lebo prve nevyslo ale my inu sancu velmi nemame ☹ je to take na prd moja svagrina len pomysli nato ze chce dieta a uz je tehotna ☹ hlavne ja dufam ze sa ti to podari s tyn clostylom 🙂 aby ste nemuseli ist do ivf 🙂
@fialka1318 dufam aj ja
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Keby si bila tehotna, test by ti to ukazal. Ten si urcite skusala, vsak?