Máte skúsenosti s Inofolac?

karinka1986
7. júl 2019

Dobrý deň. Chcem sa spýtať ci ma niekto skusenosti s inofolac. Snažíme sa o dieťa no nedarí sa

limia7
7. júl 2019

@karinka1986 Ja som ho práve dnes začala brať a partner berie Folandrol. Známa po roku a pol snaženia začala brať Inofolic a do 3 mesiacov bola tehotná. Ja som sa vyzbrojila aj vitamínom E ktorý berieme obaja každý druhý deň a tiež beriem aj železo. Moje výsledky dám vedieť neskôr 🙂

karinka1986
autor
7. júl 2019

@limia7 ďakujem.. Ma kamošku ktorá ho užívala (partner) nie a do mesiaca to bolo 🙃 ale hľadám. Viac žien ktoré to s tým skúšali 🙃 a ešte otázka.. Odporučil ti to lekár alebo ste podstúpili dáke vyšetrenia? Ci si si ho len sama kúpila..

lully1
7. júl 2019

@limia7 držím Vám palce ☺️ Teším sa na výsledky

karinka1986
autor
7. júl 2019

@lully1 ďakujem. Aj vám držím palce
@lully1

silviarudi
7. júl 2019

@karinka1986 ahojte dievčatá ja mam dve krabičky Inofolic Plus kto by potrebovala rada posúvam ďalej za -50% zľavou... V Heliose mi doporučili takže uvidíme aj ja ho užívam.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
limia7
8. júl 2019

@karinka1986 Odporučila mi to lekárka a keď som to spomenula známej, tak tá to nazvala super hnojivom, lebo akonáhle to začala brať, tak otehotnela 🙂 Potom som hľadala fóra a väčšinou boli baby spokojné, tak tom si to hneď kúpila a aj partnerovi Folandrol, tak teraz uvidíme 🙂 Berieme to dnes len 2. deň

limia7
8. júl 2019

@lully1 Ďakujem, dám vedieť 🙂 Aj vám držím palce 🙂

karinka1986
autor
8. júl 2019

@silviarudi
@silviarudi aký je v tomto rozdiel (myslím ten inofolic plus) inak.by som mala zaujem

silviarudi
9. júl 2019

@karinka1986 plus s obsahom myo-inozitolu a melatonínu a samozrejme kyselina listová

karinka1986
autor
7. sep 2019

@silviarudi prepáčte že som vám neodpisala.. Mali sme hektické obdobie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre