Máte sex len počas plodných dní počas snažilkovania?

barbora21
9. nov 2011

Ahojte, chcela by som sa spytat ci mavate so svojimi polovickami pri snazeni o tehotenstvo sex len pocas plodnych dni alebo mate sex nejako pravidelne - kazdy druhy den? Chcela by som len vediet ci sa snazite aj po predpokladanej ovulacii, alebo potom uz len cakate na vysledok... dakujem a prajem vsetkym pekne snazilkovanie 🙂

shira_
9. nov 2011

ked sme boli v car, odporúčali 2-3x do týždňa bez ohladu na dni.

aduskatt
9. nov 2011

Kedykolvek mame chut, ale pocas plodnych dni minimalne kazdy druhy den, ale urcite v den ovulacie ano

roka84
9. nov 2011

presne čo napísala aduskatt....

eri28
9. nov 2011

ja myslim, ze len pocas plodnych je malo spermie zleniveju treba stale obden cvicit 😀 😀 😀 😀

katka3012
9. nov 2011

stale,aby ste nevybehli z cviku 😉

rozkosnica1
31. aug 2019

2 roky sme sa snazili o babo, neslo nam. Najhorsi sex bol, ked ja som na to bola velmi upriamena a.nechtiac som to prenasala aj na manžela, sex bol o nicom. Zacali sme sa zaujimat o umele, vybrali sme folandrol a inofolic. Potom sme si povedali ze kaslat nato, podari sa neskor a 5x tyzdenne sme sexovali urcite. A podarilo sa. Este smad to ze po kazdom sexe som dvihala nohy o stenu.

h2
31. aug 2019

@rozkosnica1 Aj mne sa podarilo otehotnieť až keď som si po sexe začala vykladať nohy na stenu. ☺️

rozkosnica1
31. aug 2019

@h2 najprv som si myslela ze.to je blbost ale tak ze aspon zo srandy vyskusame a podarilo sa

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre