Máte pozitívne skúsenosti s týmto ovulačným testom?

kikusa2021
16. mar 2021

Ahojte, myslite že sú ok tieto testy alebo kúpiť iné? Prídu mi lacné na 50 ks, tak nechcem zbytocne kupovať.

pondelok01
16. mar 2021

Mavaju menej farbiva, ale funguju spolahlivo. Kolko stoja? Na ebay z UK sa dali kupit 100 ks za cca 15€

hiddenobject
16. mar 2021

Za mna spoľahlivé

kikusa2021
autor
16. mar 2021

@pondelok01 13 e, tak vyskúšam 🙂

miskanathan
16. mar 2021

Pouzivam..zatial spokojnost. Sytost farieb porovnany s testom medpharma z lekarne...ruzovy one step, zeleny medpharma.

barbori1234
16. mar 2021

Dobrý večer prajem žienky mám menzes 10den ale na vlozke nič nemám len keď sa vytriem..tak reku že či to není ovu kúpila som prvý krát som robila dneska a výsledok taký to ? Pravý vajecnik má od obeda popychuje som dosť aj ospala ...som už aj čítala že aj popri menzesu môže žena byť tehotná ..teraz rozmýšľam že som mala kúpiť trhu test ..no škoda že som stihla kúpiť len ovu ..som v karanténe😏 prosím poraďte mi z čoho môže byť aj taká mš raz len špinenie raz ako normál MŠ

miskanathan
17. mar 2021

@barbori1234 ahoj. Tento ovu test je negativny.. Ak spinis 10 dni akoze ms, mozes byt aj tehu. No mne v pripade tehu ukazal aj LH test vysoku pozitivitu teda tmavsiu testovaciu ciarku nez kontrolnu.

domip
17. mar 2021

Su super, pekne ukazujú co majú

mariska1989
17. mar 2021

One step paráda no to že Čína ešte lepšie ukážu ako z lekárne .pred 2 rokmi moje ovu

anne_mary2
18. mar 2021

Ahojte 🙂 Ja som po nete dost patrala po ovu testoch vacsieho balenia ( roky na HA, nepravidelny cyklus.. ), tak si hovorim ze ked budem ocuravat kopec testov kazdy mesiac. skrachujem pri tom :D
Kto je v jazyku a objednavani zdtatni- velmi odporucam https://www.amazon.co.uk/Femometer-Ovulation-Pr...
alebo aj nemecky amazon- su to testy od FEMOMETER ;))
inak maju aj super appku kto ma take rad - mozete tak nahravat cez foto ovu testy - sam si to vyhodnoti - spravi grafy odporucania, pripomienky podla zadanej dlzky cyklu kedy zacat merat, kedy mat pohl. styk, tieto udaje viete zdielat aj partnerovi do appky “ partnersky ucet” ...
Tak keby to niekomu pomohlo takto...
Moj dnesny 🙂)

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre