Má niekto dlhé cykly približne 36 ? A akú šancu mám na otehotnenie
Kedže moje cykly su nepravidelne ... od 26 do 36 posledne tri mesiace držali pekne minuly mesiac bol 26 ... plodne dni kedy nastavaju pri dlhych cykloch ?
Niake vitaminy alebo tabletky aby som nemala take dlhe cykly ...
Ja som mavala nepravidelne cykly 33-45 dnove a nebol problem otehotniet. Pri nepravidelnych cykloch nastava ovulacia rozne. Lutealna faza trva cca 14 dni.
Ja som mala natiahnute na 40dni. Stitnu zlazu mate v poriadku? Ako ste na tom s vahou. Pokial mate nadvahu, velmi pomoze schudnut a cyklus sa upravi. Tiez zacat sportovat. Ja ked som schudla 20kg md mi zacal chodit jak hodinky.
@staskast aspoň niekto sa nájde ... mne sa uz dlho nedari , cize pol roka po potrate , pred tym dva a pol roka ked som otehotnela ... ja mam tak striedavo cykly raz od 26-29 takto to ide asi tri mesiace potom zase dlhe cykly ... len zvyseny prolaktin mam na 16 iba to ... beriem 3 mesiace kyselinu listovu
@luciannka83 nie nemam nadvahu mám 59 kil a nic ine mi neni len kustik zvyseny prolaktin na 16 ...
@00556677 neužívala som nič. Skôr som mala podváhu 🙂 ale teda mali sme sex naozaj každý deň. Neviem či to ma súvis ale. Prvé dieťa sme skúsil sex bez ochrany len raz a bolo. Toto druhé sme sa naozaj snažili cely mesiac. Neviem úplne presne kedy som mala ovuláciu ale v mesiac snaženia som bola aj na cytológii bola som 17 dc a ovulacia už prebehla. Ale teda stále platí že v mojom
Prípade dlhy cyklus nemáš žiaden podiel na otehotneni.
@00556677 rozumiem. Ani ja som nevedela, preto sme mali sex každý deň. Mne doktor povedal lebo teda vtedy keď mi vravel ze už som po ovulacii (aj to sme radšej sex mali aj potom) tak to som bola na preventivke a teda ak by sme sa pol roka snažili a nedarí sa treba prísť. Ja už som vtedy teda bola tehotná.
Držím palce ale teda za mna nepravidelný cyklus a teda aj dlhy cyklus nie je dôvod prečo neotehotniet.
@staskast neviem či je to tým ale asi cca dva tyzdne po Ms ma bolia velmi vajecniky ze niekedy sa ani postavit neviem , ze ci je s ovulaciou no neviem ... ale ked som uz raz otehotnela a vtedy som mala 34 dnovy cyklus ale hned som potratila v 5 tyzdni a to som ani tyzden nevedela ze som tehotna ... priznaky som mala ako tehu ale vzdy som si myslela ze pride ms pretoze tak ma bolelo podbrusko aj prsia ako pred ms ... myslela som si ze aj tak sa mi stale predlzuje cyklus ze nebudem tehu ale bola som a hned sa to aj skoncilo ... takze zato papam uz 3 mesiace kyselinu listovu ...
@00556677 ahoj mala som cykly ako ty, dokonca 15-40dnove,plodné dni môžeš mať hocikedy,každá to má inak,je pravda že my sme skončili v centre asistovanej kde mi zistili že ovulaciu nemám,nasadili oni liečbu a keď nasadili správne množstvo ostala som tehotná na prvý šup,druhé dieťa o rok NATO,na prvý šup a prirodzene,daj si vyšetriť hormonalny profil,určite ti dá niečo podobné dufastonu či ako atď atd
Ja som síce mala vždy 36dnovy cyklus. Neriešila som kedy plodné a kedy nie brala som odhad že teda 14 deň a viem ze sme sa milovali 17 deň cyklu a vtedy sme aj zarobili na nášho drobca. Už mi spi v postieľke 15 mes.
32 dňová a ovu bola na 20 /21 sledovať treba buď bazalka teplota alebo ovu testy
@00556677 ahoj, odjakziva mam cyklus okolo 40 dni, bezne v lete, ked su horucavy, alebo ked som chora, tak este dlhsie... mam tri deturence, prve dve planovane na prvy sup, tretie na neplanovany sup... neboj, dlzka cyklu nie je problem, ak mas ovulaciu, asi by som do toho nezasahovala... napr. ja mam teraz zavedene vnutromaternicove teliesko (hormonalne), lekarka vravela, ze na 99 % sa my cyklus skrati a ms bude max 1-2 dni... no figu, cyklus je rovnako dlhy, akurat anovulacny a ms 4-5 dni, ale slaba
@00556677 ahoj.. Mávam rovnaké cykly nikdy dopredu neviem koľko bude trvať.. Cyklus mávam od 29 do 40..prve tehotenstvo po roku snazenia som otehotnela na 14 DC a druhe tehotenstvo po 2 rokoch snazenia na 26DC.. Toto druhé ale nedopadlo dobre v novembri v 9tt som potratila.. Počkala som na 1 menštruáciu a skúšame ďalej.. Kúpila som si ovulacne testy.. Predtým som si ich robila tiež..
Plodne dni cca kolko dni trvaju ? Vsade sa pise inak ... to viem ze v plodnom hliene vydrzia spermie aj 3 dni , no ja si skor myslim ze ja mam skor cykly bez ovulacie ... pretoze naozaj skusali sme uz vseliako ... a ani ovulacne testy mi nikdy neukazali ze by som mala ovulaciu a to som asi 4 mesiace vkuse si robila ... pre mna su to len zahodene peniaze ... tak uz to nechat len na nahodu ... zajtra idem do lekarne kupim si kyselinu listovu a peridoxin a vitamin e tieto tri veci mi gynekolog odporucil ... zo par mesiacov budem mat vitaminy a ked sa nebude aj tak darit tak sa budem musiet len zmierit 😏
@00556677 tak ani mne dufaston nezabral, neviem ako dlhšia snažíte kolkomas rokov,ja som mala 25,snažili sme sa 2roky,za mňa nečakať pritakyvh cykloch,v centre mi 3mesiace upravovali liečbu clostylbegytom a keď zabral pichla som si pregnyl-cuduj sa svete sa zistili že.som ovulaviu nemala možno nikdy nevie sa ale tie 3mesiace som ju nemala ani s.liekmi,a pritom som mala každý mesiac pocit že ju citim
Ja som mala cykly 40-43 bol môj najdlhšie potom som mala 28dnovy a neviem do teraz kedy mám ovulaciu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.