Máte balenie Inofolic Combi na predaj za nižšiu cenu?

maju_ska
6. jún 2019

Ahojte nemá prosím niekto na predaj inofolic combi? Čiže tabletky. Dr mi to odporučila kvôli menzesu, lenže je to celkom dosť peňazí 😔 ak by niektorá mala balenie na predaj (aj keď nie celé) za nižšiu cenu budem vďačná 😊

macko1007
6. jún 2019

@maju_ska ahoj ja nemam sice inofolic lebo u nas nezabral ale ja som uzivala nosifol forte duoactive aj pre teba aj pre priatela..len su to prasky..mam 31ks

natali408
6. jún 2019

@macko1007 zdravím 😊 poprosím cenu

macko1007
7. jún 2019

@natali408 pisala som spravu

dada1516
10. jún 2019

@macko1007 Ahoj, je ten nosifol ešte aktuálny? 🙂 Ak ho ešte nikto nevzal, mala by som záujem.

macko1007
11. jún 2019

@dada1516 ahoj ano pisem spravu

daneaa
17. jún 2019

Ahojte.. Ja mám na predaj inofolic combi celé nerozbalené balenie, kúpili sme do zásoby, no už nám netreba 😉 60 kapsúl.. Máme aj profertil 3 mesačnú kúru pre muža (180 kapsúl). Tiež sme kupovali do zásoby 😜 kto má záujem píšte, predám za dobrú cenu, rada pomôžem, keďže nám veľmi pomohli 😍

16simona16
19. jún 2019

Mne ostal inofolic, ale nie combi. Mám pár sáčkov. Kľudne pošlem napíšte mi adresu

fialka1318
22. jún 2019

@maju_ska ahoj ak ti odporucili inofolic combi tak mas pravdepodobne syndrom pcos alebo troska nadvahu ze ? lebo mne ho odporucili preto lebo combi je na pcos a celkom ok zabera 🙂 ja som mala vdaka nemu lepsie vajicka pri ivf 🙂 a da sa kupit za 32 eur na internete je to trocha vela ale mas to na cely mesiac a ked si kupis dve balenia tak neplatis postovne to je najlacnejsia suma aku som nasla na internete 🙂 ak by si chcela link tak posli ip a ti ho poslem 🙂 a si odtial objednavam to je lekaren 🙂 inak v centre zan odomna pytali az 44 eur 🙂

maju_ska
autor
23. jún 2019

@daneaa môžem poprosiť správu? A by sme sa dohodli? Teda ak je stále voľný.. Nebola som tu dlhšie nakoľko som bola odcestovaná 🙂

maju_ska
autor
23. jún 2019

@fialka1318 mne ho kvôli nadváhe Dr odporučila..a nakoľko mám nepravidelnú menstruaciu

fialka1318
24. jún 2019

@maju_ska nadvahu mam aj ja 🙂 a je omnoho lepsi ako ten obycajny 🙂 ten obycajny mi vobec nepomohol 🙂

maju_ska
autor
24. jún 2019

@fialka1318 s tým mám aj ja skúsenosť.. Klasický v prášku mi absolútne nepomohol.. Akurát mi cyklus celý rozhadzal a odkedy ho neuzivam tak sa mi to stále neupravilo.. Preto mi Dr povedala nech vyskúšam combi že jej pacientkam sa podarilo otehotnieť na prvý sup.. Takže som zvedavá 😊

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maju_ska
autor
25. jún 2019

@fialka1318 to mám nádej😊 ja bez vyvolavaciek ms nemám..priateľ ide na spermiigram budúci mesiac tak som zvedavá co povedia..poznám to aj môj protestuje že tam ísť nechce, boji sa že niečo zistia (z jeho strany) ale vždy sa nájde spôsob ako to vyriešiť..

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maju_ska
autor
25. jún 2019

@fialka1318 jasne ☺️ Ked mu to poviem nebude sa cítiť že je sám co takto chodí 😊 držím palčeky aby sa nám to všetkým (co túžia po bábätku ) podarilo ❤️❤️

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maju_ska
autor
25. jún 2019

@fialka1318 tak toto je sila 😮 my zatiaľ takéto veci ešte neriešime..snažíme sa zhruba rok ale nejde to tak ideme na vyšetrenia.. ja mám ešte posledný rok studia na výške čiže to chceme začať riešiť tak aby som stihla doštudovať.. zabezpečené co to už mame, sťahovať sa budeme a sme pripravený na dieta.. niektori nás odsudzujú za to že sme mladý (ja 21 a priateľ 24) ale ja na Tom nevidím taký problém.. nie sme spolu mesiac (ale 3 roky z toho spolu 2 bývame) poznáme sa a vieme že už sme pripravený 🤗

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maju_ska
autor
26. jún 2019

@fialka1318 presne 🙂 hovoríš mi z duše 😊 je fajn keď sa ma človek s niekym takto porozprávať.. Moje kamarátky tie sú není na takéto veci.. Tie by stále len po diskotékach behali, zháňali atď.. Ako aj ja sa rada zabavím ale mam už inakšie zmýšľanie..

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maju_ska
autor
26. jún 2019

@fialka1318 držím ti palčeky ❤️ Verím že sa to podarí ako tebe tak aj mne ❤️ A potom si budeme posielať fotky tehotenských brušiek a hovoriť si postrehy ❤️ Všetko príde v ten správny čas.. netreba si všímať takých ľudí.. aj ja mám veľa takých kamarátiek co ostali tehotné len preto aby si buď udržali chlapa alebo aby nemuseli robiť.. a teraz si nevedia dať rady s bábätkom lebo na to nie sú ešte podaktoré pripravené.. a chlap ich aj tak opustil.. neboj všetko bude dobre ❤️ Verím v to 😊

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
fialka1318
26. jún 2019
maju_ska
autor
26. jún 2019

@fialka1318 budem držať celé päste a prsty na nohách ❤️ Ozvi sa mi potom jak ti to celé dopadlo ☺️ Aspoň s niekym môžem komunikovať tuto 😀

maju_ska
autor
26. jún 2019
fialka1318
26. jún 2019

@maju_ska jasne ze dam vediet aj ja som rada ze mozem s niekym popisat lebo mi tie dni aspon rychlejsie utekaju 🙂 to cakanie na test je nekonecne a na krv bude este dlhsie :D

janka3393
26. jún 2019

@daneaa ahoj chcela by som sa sa opýtať ako dlho si brala ten inofolic pokiaľ zabral. Ja som ho začala brať a neviem co od toho čakať. A koľko tabletiek si brala 2 alebo 1 😊

daneaa
26. jún 2019

@janka3393 ahoj.. Brala som 1 tabletku denne a 1 balenie som minula 😉

maju_ska
autor
26. jún 2019

@fialka1318 hoci kedy nápis 😊 môžeme pokecať.. viem aké to je ked čakáš na výsledok 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre