Maródka pred treťou sekciou

xtremme
9. nov 2017

Ahojte maminky.Prosim Vas napiste ci je nevyhnutne,ak je zdar.stav maminky ok,aby bola pocas tehu pred 3.sekciou cely cas vypisana na rizikovom,alebo nemusi to tak byt?-samozrejme zavisi to od stavu zeny,berme moznost ze je stav zeny ok.Ako ste na tom boli vy?Podotykam,ze by sli o porod 3.sekiou.Dakujem Vam.

jarus74
9. nov 2017

Zavisi od aktualneho stavu tehotenstva ci su komplikacie ale väcsinou je to uz povazovane za rizikovejsie tehotenstvo nakolko rez po sekcii sa ztensuje zväcsovanim plodu pre istotu radsej skor byt doma na pn ako nejaka ruptuta maternice a skonci to zle

sadika
9. nov 2017

Moja svagrina pred 3 sekciou normalne pracovala (ucitelka) akurat sla na matersku 8 tyzdnov pred TP. Sekcie mala s 3rocnym odstupom

xtremme
autor
9. nov 2017

@sadika dakujem🙂

kitty88
9. nov 2017

@xtremme ja som mala tretie tehotenstvo bezproblemove, nebola som rizikova, ale do prace som nechodila, bola som doma.

janickacrazy
9. nov 2017

@xtremme Pokiaľ nemá nejaké zdravotné problémy, tak kludne može pracovať, samozrejme ak nemá nejakú fyzicky náročnú prácu, v ktorej musí dvíhať ťažké veci alebo niečo také. Ja som mala 3.tehu bezproblémové, ale tiež som do práce nechodila, bola som na RD, ale behala som hocikade, aj v Tatrách v 7. mesiaci som bola, kilometre po kopcoch pochodila a všetko v pohode. 3. sekcia bez problému.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre