Márne sa snažíme o bábätko 😞

marinecka95
7. okt 2019

Snažilky ahojte. Už nejaký čas sa snažíme o bábo, no žiaľ márne. Náš problém začala riešiť už aj gynekologička. Minulý mesiac som bola preliečená na infekciu - to je už bez nálezu. Dnes som bola na kontrole v čase ovulácie, kde Dr. sleduje dozrievanie vajíčok atď. Dnes je 15 DC a folikul má nedostatočné rozmery na to aby praskol. Podľa slov lekárky má aj nepravidelný tvar na základe čoho sa len domnievala že sa jedná o folikul. Ďalej konštatovala, že sliznica je veľmi vysoká. No viac mi povedať nechcela - vraj uvidíme ...
som z toho kolotoča vyšetrení už nervózna a sklamaná ;( Nemáte niektorá podobnú skúsennosť? Čo to môže znamenať?

veronikaszabova
7. okt 2019

@marinecka95 kolko je "nejaky cas"?

marinecka95
autor
7. okt 2019

@veronikaszabova 9 cyklus intenzívneho snaženia 🙂

veronikaszabova
7. okt 2019

@marinecka95 joooj, tak to nic nie je... ja ze uz par rokov.

gayano
7. okt 2019

Priemerne trva rok, kym sa podari. Je to ok a v norme. Ak by to trvalo 1,5 zacala by som chodit po vysetreniach. Aj teda partnera by som nahnala aspon na zakladny spermiogram 🙂 Drzim prsty.

eliska13
7. okt 2019

@marinecka95 robíš si ovulacne testy?

marinecka95
autor
7. okt 2019

@eliska13 Nerobim lebo ovulacny test mi vôbec nesedí s lekárskym potvrdením ovulácie

marinecka95
autor
7. okt 2019

@gayano ja sa nijako neplaším ani neriešim nejaké vyšetrenia ja iniciatívne. Všetko menezuje moja gynekologička

lusyc
7. okt 2019

Skús si začať merať bazalnu teplotu, su na to aj aplikácie do mobilu a aj diskusie na koníkovi.

marinecka95
autor
7. okt 2019

@lusyc áno o všetkom viem 🙂 teplotu som si merávala ale prestala som .. nakoľko som sa stále sledovala

nina004
8. okt 2019

Ahoj, chapem ta, ze je to tazke obdobie. Tiez sa uz dlhsie snazime a stale neuspesne. Do toho mam teraz zlu cytologiu a dr nas uz posiela do ivf centra. Kazdy mesiac cakam, ze sa to uz podarilo a stale nic. Nemas nahodou polycysticke vajecniky? Vtedy folikuly nemusia praskat a ostavaju vo vajecniku ako male cysty. Pokial je folikul maly a ostatne mas ok, tak by podla mna mohlo stacit nastimulovat vajecniky, aby folikul dozrel. Mne dost pomohlo, ked som zacala uzivat Inofolic. Je to vitaminovy doplnok a obsahuje inotizol, ktory pomaha dozrievaniu folikulov a pravidelnej ovulacii. Mozno by stal za skusku 🙂

marinecka95
autor
8. okt 2019

@nina004 Inofolic nechcem už ani vidieť 🙈 narušil všetko čo mohol ... lekárka sleduje všetko čo má vplyv na moju polodnosť - konzultujem to s ňou a chcela som len vaše skusennosti 🙂

kucka573
17. okt 2019

@marinecka95 ahoj ja to isté s manžel sa snažíme už dva roky. Robíme aj keď mam krami alebo po ovulke

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre