Snažilky ahojte. Už nejaký čas sa snažíme o bábo, no žiaľ márne. Náš problém začala riešiť už aj gynekologička. Minulý mesiac som bola preliečená na infekciu - to je už bez nálezu. Dnes som bola na kontrole v čase ovulácie, kde Dr. sleduje dozrievanie vajíčok atď. Dnes je 15 DC a folikul má nedostatočné rozmery na to aby praskol. Podľa slov lekárky má aj nepravidelný tvar na základe čoho sa len domnievala že sa jedná o folikul. Ďalej konštatovala, že sliznica je veľmi vysoká. No viac mi povedať nechcela - vraj uvidíme ...
som z toho kolotoča vyšetrení už nervózna a sklamaná ;( Nemáte niektorá podobnú skúsennosť? Čo to môže znamenať?
@veronikaszabova 9 cyklus intenzívneho snaženia 🙂
@marinecka95 joooj, tak to nic nie je... ja ze uz par rokov.
Priemerne trva rok, kym sa podari. Je to ok a v norme. Ak by to trvalo 1,5 zacala by som chodit po vysetreniach. Aj teda partnera by som nahnala aspon na zakladny spermiogram 🙂 Drzim prsty.
@marinecka95 robíš si ovulacne testy?
@eliska13 Nerobim lebo ovulacny test mi vôbec nesedí s lekárskym potvrdením ovulácie
@gayano ja sa nijako neplaším ani neriešim nejaké vyšetrenia ja iniciatívne. Všetko menezuje moja gynekologička
Skús si začať merať bazalnu teplotu, su na to aj aplikácie do mobilu a aj diskusie na koníkovi.
@lusyc áno o všetkom viem 🙂 teplotu som si merávala ale prestala som .. nakoľko som sa stále sledovala
Ahoj, chapem ta, ze je to tazke obdobie. Tiez sa uz dlhsie snazime a stale neuspesne. Do toho mam teraz zlu cytologiu a dr nas uz posiela do ivf centra. Kazdy mesiac cakam, ze sa to uz podarilo a stale nic. Nemas nahodou polycysticke vajecniky? Vtedy folikuly nemusia praskat a ostavaju vo vajecniku ako male cysty. Pokial je folikul maly a ostatne mas ok, tak by podla mna mohlo stacit nastimulovat vajecniky, aby folikul dozrel. Mne dost pomohlo, ked som zacala uzivat Inofolic. Je to vitaminovy doplnok a obsahuje inotizol, ktory pomaha dozrievaniu folikulov a pravidelnej ovulacii. Mozno by stal za skusku 🙂
@nina004 Inofolic nechcem už ani vidieť 🙈 narušil všetko čo mohol ... lekárka sleduje všetko čo má vplyv na moju polodnosť - konzultujem to s ňou a chcela som len vaše skusennosti 🙂
@marinecka95 ahoj ja to isté s manžel sa snažíme už dva roky. Robíme aj keď mam krami alebo po ovulke
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@marinecka95 kolko je "nejaky cas"?