Nájdu sa tu mamičky, ktoré prirodzene otehotneli vo veku 44 rokov a viac a porodili zdravé dieťatko?
Moja mamina síce rodila v 40tke tretie dieťa,ale bola iná doba.....mám už síce viac rokov,ako 44, ale i viac skúseností. Pokiaľ budeš užívať prírodné potravinové doplnky budeš v pohode, aj bábatko. nech sú kvalitné a netreba to podceniť...zt sú moje skúsenosti s maminkami po 40tke ktoré sú tehotné. Je taký program gynekológom odporúčaný, môžem preposlať,ak budeš chcieť. Všetko dobré. K.
@prirodka Ďakujem za odpoveď a ak by si mohla, tak mi ho prosím prepošli 😉
@lilislnko Ďakujem, to sa tak dobre číta 👶
@marcelka1990 Napíš mi do IP svoj meil, tu to nemôžem, porušila by som pravidlá fóra. Vdaka.
@marcelka1990 ale mne vtedy nebolo veselo, ja som neplánovala ďaľšie dieťa, je pravda, že som sa dosť zdravo stravovala, ale teraz som rada, že ho mám, viac si ho užívam .
Dieťa je kásny dar.....😉
@slniecko1975 program pre tehotné myslíš?
@prirodka dakujem za odpoved, teraz som si uvedomila, ze som to nespravne pochopila ☹ my sa o babatko pokusame... a Ty si mala zrejme na mysli program pre zienky, ktore uz v ocakavani su ... vsak?
@slniecko1975 POtom mi napíš na meil, tu to nebudeme rozoberať.nepochopila si to nesprávne....🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
V 43 som otehotnela a 44 pôrod, dieťatko je zdravé.