Máme snaženie sa o bábo riešiť s lekárom?

15. jan 2024

Dobrý deň, s priateľom sa už snažíme mesiac o bábätko ale stále nič máme to už riešiť s lekárom?

crazy_cat_lady
15. jan 2024

ahoj, mesiac je este naozaj veľmi krátka doba, ak by to trvalo viac ako rok a stále bez výsledku, vtedy je načase navštíviť lekára..

princeznaaa12345
15. jan 2024

Nechcela si napísať, že sa snažíte mesiace?

lucia13022023
15. jan 2024

Ja by som to riešila po roku snaženia.

stellarstar
15. jan 2024

Joj moja mesiac je nič 😅 dr riešia aj tak len po roku. Musíš vedieť kedy máš ovu, musíš si to odpozorovať

gaia14
15. jan 2024

Dufam ze to je preklep a ze sa snazite uz mesiace, inak toto nemoze byt pravda 😀

lenuliatkotn
15. jan 2024

Rok a pol je európsky priemer snahy o dieťa až potom sa začína riešiť problém, teda ak máš viac ako 30 rokov tak po roku ;)😌

jesenzima
15. jan 2024

Riešila som od začiatku kvôli nepravidelnej menštruácii.

medda_beda
15. jan 2024

@lenuliatkotn Rieši sa to po roku aj pod 30.

medda_beda
15. jan 2024

Keď pôjdeš skôr ako po roku dajme tomu, že ja som bola po 9m tak ti odsledujú ovuláciu, urobí sa spermiogram, zoberú ti krv a poradia vitamíny a potom sa čaká 3 mesiace či sa niečo zmení.
Ak sa nezmení tak sa začínajú vyšetrenia.

Ak si sa nepomýlila tak aj zopár mesiacov je ešte ok.

bambulka711
17. jan 2024

My sme kvôli veku začali riešiť po pol roku snaženia. Ak nemáš iné problémy a máš do 35 rokov, rok je úplne ok. Hlavne si odsleduj, kedy máš ovuláciu, lebo snažiť sa mimo nej nemá okrem potešenia pre otehotnenie význam 🙂 pre pokoj v duši si dajte spraviť spermiogram, či tam nie je problém.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre