Ahojte snazime sa o babatko uz polroka za sebou mam biochemicke (predosli cyklus) avsak o 3 tyzdne mam ist na magneticku momentalne mi konci menzes.. neviem ci da mame snazit dalej kvoli tej magnetickej... tie ktore da dnazia urcite ma pochopia v tom ze nechceme premrhat ani jeden den .. neviem ci by to malo nejaky vplyv... na magneticku mam ist s nohou pretoze ju mam opuchnutu a neviem poriadne chodit a taha sa to somnou uz velmi dlho lekari zial nevedia preco preto ta magneticka a som taka smutna z toho pretoze uz by sme velmi chceli babatko a ja sa tu trapim s nohou neviem co mam robit uz som zufala zo vsetkych smerov 😢😢😢😢
Nebud smutna, magneticka by sice nemala byt taka nebezpecna ako rtg a ct ale urcite sa to neodporuca. A podla mna si daj do poriadku najskor tu nozku nech mas cisty stit a netrapi ta nahodou potom este aj to 😐🙂
Ja viem, že to je ťažké keď sa nedarí, ale ako budeš zvládať tehotenstvo s takou boľavou nohou, keď ani tabletky od bolesti veľmi nebudeš môcť. Najskôr porieš nohu, poľaví psychika a možno sa skôr aj zadarí. Držím palce.
Podľa mna si pozri kedy budeš mat ovulaciu, v ten deň sa posnažte a za tým chod na magnetickú 🙂 keď sa nepodarí nebudeš si to vyčítať a keď sa podarí, babo bude este úplne maličké, takze by sa mu nemalo nič stať 🙂
@bambulienka25 @diaalex dakujem baby za vase odpovede
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Je to pravda, že ak by si otehotnela, tak magnetická by sa robiť nemala. Sestra takto tiež nevedela, či sa im podarila a do poslednej chvíle čakala, či menzes dostane alebo nie. Keď ho nedostala tak išla ale ona mala šťastie, že vtedy mali veľa voľných termínov, čo zvykom nebýva.