Ahojte baby s priatelom sa snažíme o bábo naše prvé.Snažime sa približne rok a stále nič 🙂 😉 .No nemávame spolu sex často kvoli jeho práci čiže iba ked sme spolu a to je asi 2 krat za týžden.Sledujem sa a viem kedy mám ovuláciu vdala ovulačným testo či hlienu.No stále nechápem prečo sa nam nedarí ked mávame sex pred ovuláciou,počas nej a aj ponej.Stále si myslim ze sa nám to konečne zadarí a ms stále na čas príde.Prosím vás baby ktorè s tým mate skúsenosti poradte mi myslite ze uz moze is o problèm ? .. a čo pomaha na otehotnenie nejake bylinky ci vytaminy.. 🙂 dakujem za každú radu
Ja sa snazim skoro styri roky a nic. Mali sa mi podaril po roku teraz bude mat sest rokov. Ja mam otocenu maternicu smerom ku chrbtici dozvedela som sa to ked mi doktor este na zaciatku tehotenstva.. Tak isto povedal ze nevidi problem v dalsom otehotneni mame skusat odzadu. Skusam stale aj cez plodne dokonca uz parkrat aj cez ms a stale nic. Tak cakam ci sa este niekedy zadari. No kamoske sa napr pri tomto co mam ja teda aj ona ma otocenu maternicu podarilo az po siestych rokoch uz nedufala a prisiel zazrak otehotnela teda dockala sa aj ked to vobec necakala.. Caje su dobre alchemikove 😆
No keby to bolo len o tom ci naplanujeme sex na ovu,tak nas snaziliek nie je tolko. Skus ist ku gynekologovi,nech ti porobi nejake testy a muz na spermiogram...teda ak to chcete zacat uz riesit. A mozno zistite kde je chyba.
Odporucam prípravok Femigard - ja som pocas neho 2x otehotnela hned prvy mesiac uzivania 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
takých je nás tu viac aj my sa snažíme skoro dva roky sme obajav poriadku sex sme skušala každý druhý den cez ovu pred ovu po ovu a žial nedarí sa čaje pijeme vitamíny a nič.