Mám za sebou tretí kyret

1. máj 2024

Mám tretí kyret za sebou a z toho najbolestivejši, krvácania je stále dosť, dneska ma čistili, stále som oťapená z narkózy.
Bojím sa že po troch kyretoch moja maternica už nebude taka zdravá, je oslabená, bol to veľký zásah, bola som v 12tt.(raz som bola 13tt, potom 8tt a teraz 12tt)...
Prosím vás ako prešli ste si niektorá toľkými kyretmi a mate bábätko ktoré ste donosili? Ja už som na dne z toho.

vevesh
1. máj 2024

Ano, mam, sice trvalo to a nebolo vsetko ok, ale na povzbudenie, mala ma rok a je o dost popredu zatial napriek tomu, ze sa narodila o 3,5 mesiaca skor ako mala....Dolezitr je pre teba regenracia organizmu- cize vitaminy, vitaminy, pit alchemilkovy caj (ked nabehne normalny cyklus iba prve dva tyzdne) a mysliet pozitivne😉

kiki68
1. máj 2024

Hlavne si daj cas na regeneraciu a bude to v poriadku

simona92101
1. máj 2024

Mam za sebou 2x MA,a doma 3 zdrave deti.treba nechat cas na zotavenie.

matullienka
1. máj 2024

Áno prešla som si tým 5x a nakoniec máme zdravú skoro 5 ročnú slečnu. Držím palce

bejka90
1. máj 2024

Ja som mala 1 MA v maji, ale 2x kyret robili behom 3 dni, lebo ma zle vycistili. Otehotnela som 4 mesiace po a momentalne som v 35tt, zatial bezproblemovo, tak dufam, ze to dotiahnrme do uspesneho konca. Verim, ze to uz nabuduce dobre dopadne. Ale uz ked mate 3 potraty za sebou, tak asi by mali uz zacat hladat pricinu, a az potom sa opat zacat snazit ;(

sardinka32
1. máj 2024

Ja mam za sebou dva kyrety po sebe, hrozil tretí - už začali tie isté bolesti ako pri tých predošlých, nasadila som si sama anopyrin...hneď ako som zistila, že som tehu, bolesti podbruška ustali a už je škôlkar (je to naše tretie dieťa). Gynekologička sa mi ho potom bála vysadiť, tak som ho brala do konca tehu...príčinu tých potratov nikdy nezistili, hoci som bola na špeciálnych vyšetreniach s krvou. Ja práve po tých kyretoch som vždy rýchlo otehotnela...paradoxne oveľa ľahšie ako keď sme sa snažili o prvé dve deti - každé nám trvalo počať viac ako rok. Po 1. kyrete som otehotnela za 4 mesiace a po druhom za 2. Rozpísala som sa tak detailne preto, že Ťa chcem povzbudiť, aj keď sa teraz cítiš nanič...nie je nič stratené.

mariamagdalena9999
4. máj 2024

@matullienka Dobrý deň. Zistili Vám aj príčinu?mam za sebou 4...😥

matullienka
4. máj 2024

@mariamagdalena9999 áno u mňa telo tvorilo protilátky proti muzovym antigenom. Po zistení príčiny a nastavení následnej liečby sa mi bábätko podarilo donosiť

mariamagdalena9999
4. máj 2024

@matullienka ďakujem

dioliana1
9. máj 2024

Krv máš ako tehotná ok? Niekomu hustne, a vtedy hned, ako je tehotná musí byt pod kontrolou hematológa. 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre