Ahojte baby, nemeram si bt ani nerobim ovu testy... Snazime sa o babo, dnes som mala strasne vela plodneho hlienu... Snazit sa dnes ci pockat? Niekde som vycitala ze ovu je az po plodnom hliene..
idealne kazdy druhy den to robit cely mesiac...alebo v tom celom.tyzdni kedy mas ovulaciu kazdy druhy den sa doporucuje...vysledok zaruceny...mam tak dcerku
@brita7777 my sa týmto spôsobom snažíme 10 mesiacov a výsledok zaručený to určite nie je .. a podotýkam že sme obaja zdravý
@marinecka95 zdraví ako? Mas za sebou vyšetrenia ohladne ovulácie, vajickovodov, maternice,... partner minimalne spermiogram? Ci ste len zdraví lebo nemate chrípku, prechladnutia, angínu a ine?
@evittam nie mám na mysli vyšetrenia ohľadom našej plodnosti ♀️
@adka296 kludne dnes. Ten hlien pomaha spermiam v pohybe. Tu je to celkom dobre popisane: https://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/...
VYskusajte dnes Za to nic nedas
U nás sa zadarilo keď som mala presne taký hlien
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. Ja som počula, že ten hlien počas plodných dní dopomáha spermiám rýchlejšie vkĺznuť do maternice .. ale ak ti môžem poradiť, milovať sa treba z lásky a nie len keď to vyhovuje takže snažiť dnes zajtra aj kedykoľvek počas cyklu držím palce