Mám silný ovulačný hlien. Snažiť sa už dnes, alebo počkať do zajtra?

adka296
12. okt 2019

Ahojte baby, nemeram si bt ani nerobim ovu testy... Snazime sa o babo, dnes som mala strasne vela plodneho hlienu... Snazit sa dnes ci pockat? Niekde som vycitala ze ovu je az po plodnom hliene..

klaudia_kaja
12. okt 2019

Ahoj. Ja som počula, že ten hlien počas plodných dní dopomáha spermiám rýchlejšie vkĺznuť do maternice .. ale ak ti môžem poradiť, milovať sa treba z lásky a nie len keď to vyhovuje 🙂 takže snažiť dnes zajtra aj kedykoľvek počas cyklu 🙂 držím palce

brita7777
12. okt 2019

idealne kazdy druhy den to robit cely mesiac...alebo v tom celom.tyzdni kedy mas ovulaciu kazdy druhy den sa doporucuje...vysledok zaruceny...mam tak dcerku 😁

marinecka95
12. okt 2019

@brita7777 my sa týmto spôsobom snažíme 10 mesiacov a výsledok zaručený to určite nie je .. a podotýkam že sme obaja zdravý

evittam
12. okt 2019

@marinecka95 zdraví ako? Mas za sebou vyšetrenia ohladne ovulácie, vajickovodov, maternice,... partner minimalne spermiogram? Ci ste len zdraví lebo nemate chrípku, prechladnutia, angínu a ine? 😉

marinecka95
12. okt 2019

@evittam nie mám na mysli vyšetrenia ohľadom našej plodnosti 🙄🤦🏼‍♀️

kataka10
12. okt 2019

@adka296 kludne dnes. Ten hlien pomaha spermiam v pohybe. Tu je to celkom dobre popisane: https://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/...

marcelik88
12. okt 2019

VYskusajte dnes 🙂 Za to nic nedas

evaachesa
13. okt 2019

@brita7777 keby bol cely figel len v tom sexovat kazdy druhy den, tak to by tu nebolo tolko dlhorocnych snaziliek 🙄 ale ano, urcite to treba skusat kazdy druhy den aby sa stihol doplnit material 😁

asia83
13. okt 2019

@brita7777 Tiež si myslím. Každý druhý deň a neriešiť hlien.

diaalex
13. okt 2019

U nás sa zadarilo keď som mala presne taký hlien 🙂

enusamt
13. okt 2019

Prvy raz, ked som otehotnela, tak som nechyrovala o ovulacnych testoch a ratani plodnych dni.. jednoducho, ked som videla, ze mam vela vodoveho hlienu, tak sme boli s muzom spolu v ten den a na druhy... podarilo sa na prvu supu 🙂
@adka296
@adka296

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre