Mám rozhádzaný cyklus, postupuje doktor správne?

len_nig
4. jan 2020

Ahojte, o dieťa sa snažíme už rok, boli sme na vyšetreniach aj manžel na spermiograme, všetko je v poriadku až na to, že mám rozhadzany cyklus, teda menzes nedostavam pravidelne.
Bola som za posledného roka viac krát u gynekológa, vie že sa snažíme o babo, menzes mi viac krát vyvolaval Duphastonom, avšak problem mi to nerieši nakoľko aj tak ďalší mesiac zasa nedostanem kľudne aj 50 dní. Myslíte ze doktoe by mal spraviť ešte niečo? Skúšal mi dávať Clostylbegit, ovulka ale neprebehla. Ďakujem za skúsenosti, zvažujem aj zmenu doktora.

limetka69
4. jan 2020

skús kvapky gynex, vela zien si nimi upravilo cyklus a otehotnelo, drzim prsty

len_nig
autor
4. jan 2020

@limetka69 práve ich užívam prvé balenie 😊

mimka91
4. jan 2020

@len_nig mne gynex este viac cyklus rozhadzal potom som zacala uzivat inofolic combi a muz folandrol a po 2 baleniach som si nasla //

sonkam
5. jan 2020

Robil ti hormonalny profil? Mas duphaston nasadeny stale ci len niektory cyklus? Bola di na vysetreni priechodnosti vajecnikov alebo na inych vysetreniach dakych?

len_nig
autor
5. jan 2020

@sonkam hormonálny profil myslíš z krvi meranie AMH? To áno, mala som dobre výsledky. Duphaston som mala nasadený len niektoré cykly, napr vtedy ked som mala 50 dňový cyklus a isla som k dr že zasa som nedostala ms. Priechodnosť mi pozeral on, vraj ok. Na iné vyšetrenia ma neposielal

sixas
5. jan 2020

@len_nig a na endokrinológiu chodíš?? Ja som mala. Rozhádzané cyklus.. Už bolo aj také ze nebudeme mat deti.. A čakám už 2. Chýbal. Mi progesteron.. Menzes som mala raz za 3 mesiace.. A otehotnela som keď mi pichli progesteron do tela.. Teraz som mala menzes raz za 44 dní.. Vypočítal som si podľa. Toho. Plodné dní a vyšlo.

sonkam
5. jan 2020

@len_nig to nie je len amh, ale hlavne zistenie vsetkych hormonov. Robi sa odber 3x pocas cyklu. Duphaston ti mal nechat stale, to je hovadina nim len vyvolavat ms. Daj si spravit minimalne hematku a endokrinologiu. Pripadne genetiku a repro-imuno treba mat vysetrene.

len_nig
autor
5. jan 2020

@sixas
@sonkam
Na endo nechodím, to môžem sama ist alebo potrebujem výmenný listok od gynekológa? Nerozumiem, prečo ma na tieto vyšetrenia vôbec neposlal... A teda hormonálne hladiny mi nerobil. 😑

sonkam
5. jan 2020

@len_nig tak si vyziadaj od neho nech ti spravi hormonalny, ved to je zaklad. A na vsetky vysetrenia potrebujes vymenny listok, ale moze ti ich dat aj obvodak, nemusi gynekolog

len_nig
autor
5. jan 2020

@sonkam ok vďaka 😊

sixas
5. jan 2020

@len_nig tak to je chyba.. Lebo pravdepodobne je problém tam.. Ja som nemusela..mat výmenný 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre