Ahojte, o dieťa sa snažíme už rok, boli sme na vyšetreniach aj manžel na spermiograme, všetko je v poriadku až na to, že mám rozhadzany cyklus, teda menzes nedostavam pravidelne.
Bola som za posledného roka viac krát u gynekológa, vie že sa snažíme o babo, menzes mi viac krát vyvolaval Duphastonom, avšak problem mi to nerieši nakoľko aj tak ďalší mesiac zasa nedostanem kľudne aj 50 dní. Myslíte ze doktoe by mal spraviť ešte niečo? Skúšal mi dávať Clostylbegit, ovulka ale neprebehla. Ďakujem za skúsenosti, zvažujem aj zmenu doktora.
Robil ti hormonalny profil? Mas duphaston nasadeny stale ci len niektory cyklus? Bola di na vysetreni priechodnosti vajecnikov alebo na inych vysetreniach dakych?
@sonkam hormonálny profil myslíš z krvi meranie AMH? To áno, mala som dobre výsledky. Duphaston som mala nasadený len niektoré cykly, napr vtedy ked som mala 50 dňový cyklus a isla som k dr že zasa som nedostala ms. Priechodnosť mi pozeral on, vraj ok. Na iné vyšetrenia ma neposielal
@len_nig a na endokrinológiu chodíš?? Ja som mala. Rozhádzané cyklus.. Už bolo aj také ze nebudeme mat deti.. A čakám už 2. Chýbal. Mi progesteron.. Menzes som mala raz za 3 mesiace.. A otehotnela som keď mi pichli progesteron do tela.. Teraz som mala menzes raz za 44 dní.. Vypočítal som si podľa. Toho. Plodné dní a vyšlo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
skús kvapky gynex, vela zien si nimi upravilo cyklus a otehotnelo, drzim prsty