Mám príznaky tehotenstva a test je negatívny. Som v tom?

vikihassan
19. máj 2020

Ahoj babi, chcela by som sa spýtať, je podľa vás možné že mám symptómi, už dnes mi bolo ešte aj zle ráno ale test je stále negatívny? plodné dni som mala 10.5 🤦🏻‍♀️

jaja8_9
19. máj 2020

@vikihassan za 9 dní sa sotva uhniezdi poriadne nie to aby si ešte tak skoro mala príznaky tehu

kkvetinka80
19. máj 2020

@vikihassan To je este skoro vediet, ci ste tehu. Najskor si spravte test, ked bude meskat menstruacia, skor sa podla mna neoplati..drzim palce

vikihassan
autor
19. máj 2020

@jaja8_9 že by som si to nahovárala? alebo si to mýlila s ms priznakmi 🤦🏻‍♀️ neviem

vikihassan
autor
19. máj 2020

@kkvetinka80 no uz sa neviem dočkať v nedelu mi ma prisť 🤦🏻‍♀️ Ďakujem ❤️❤️❤️

jaja8_9
20. máj 2020

@vikihassan je to možné, keď silou mocou chceš bábätko tak sa sleduješ a máš príznaky všelijaké a nakoniec príde ms a veľké sklamanie.. Hovorím zo svojej skúsenosti
Počkaj na MS ci príde a potom skus test to máš najistejsie 😊😊

jaja8_9
20. máj 2020

@vikihassan a tehotenske príznaky to začiatku sú úplne podobne ako pms 😀

natalkacentrumzdravia
20. máj 2020

Presne tehu príznaky pri uhniezdeni sú skoro identické ako PMS. Ozajstné tehu príznaky prichádzajú až neskôr a to sa ešte len vytrapis ak ich budeš mat. Baby často hľadajú na začiatku akýkoľvek príznak a preháňajú každé jedno pichnutie co si inokedy ani nevšímajú..

vikihassan
autor
20. máj 2020

@natalkacentrumzdravia Ano to je uplna pravda uplne sa v tom vidim co si napisala 😂😂😂

sense
20. máj 2020

Tehu priznaky prichadzaju az neskor... vela si zeny vsugerivavju vela sa pozoruju, uz som ti v teme predtym pisala psychika robi velmi vela... netestuj kazdy den,nesleduj sa prilis...pockaj ci ms pride alebo nepridr...

julianocka122
20. máj 2020

Môžem sa Pripojiť
Ja som mala ovulaciu 8.5
MS som mala dostať 18.5 no nedoatavila sa zatial
Môžem byť tehu ? Tehu test mi vysiel negativne :(
Možno to bolo skore testovanie ?
Dakujem Baby za Kazdu odpoved

sense
20. máj 2020

@julianocka122 pockaj dva dni a testni znova

maminka123456
24. máj 2020

@jaja8_9 ja si myslím ze u každej to je inak.. Ja som pred menštruáciou vracala prvý krát v živote a napinalo ma. Skúsila som test a mala som krásnu čiarku..
@vikihassan skúste neskôr ešte testik ale u mňa to tak bolo

vikihassan
autor
24. máj 2020

@maminka123456 No mne predvceeom sa ukazala slaba ciarka vcera tiez a dnes mi dosla ms , akoze co si mam o tom mysliet? 🤦🏻‍♀️

maminka123456
24. máj 2020

@vikihassan to som mala aj ja a bol to len biochemické tehu, ale pri tomto tehu som jednorazovo spinila.. Skus sa sledovať ci to je na intymku alebo riadna menštruácia

natalkacentrumzdravia
24. máj 2020

@vikihassan ja som mala každý mesiac príznaky 😀 aj môjho muža som o tom presvedčila a vždy došla mrcha a keď som otehotnela tak prd makový. Len prsia ma boleli a nič mi nebolo až od 7tt mi začalo byť poriadne zle.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre