Mám plodné dni, aj keď mi mešká menzes?

erinka123456
7. júl 2015

Ahiojte..
Mam plodne dni aj ked som 3mesiace nedostala menzes.
Sme zacali so snazilkovanim..dikk

anieli_1
7. júl 2015

@erinka123456 predpokladam ze ked si 3 mesiace nedostala ms tak si bola u gyn zistiť pricinu a teda ak niesi tehu tak prečo nechodí a opytat sa na všetko gynekologa...

kemonka
7. júl 2015

@erinka123456 ja mam tiež nepravidelny menzes a ovulku mam...to či maš ovulačne cykly alebo nie,.to ti presne vie povedat len gynekologička. Ja som nemala 5 mesiacov a otehotnela som 😉

mamina_25
7. júl 2015

Ja mam tiez nepravidelny cyklus,bezne mi kramy meskaju 3 mesiace,bolo ze mi meskali aj pol roka.a mam dieta.lekar mi sice povedal,ze zazrakom som otehotnela,ale nemam este vsetky testy urobene,takze cakam na vysledky a uvidim co mi povie.

erinka123456
autor
7. júl 2015

@kemonka cize mozem otehotniet aj.ked nemam menzes..?

kemonka
7. júl 2015

je to možne, už sa len trafiť

betka28
10. júl 2015

Ahoj, na určenie toho správneho času, teda na sledovanie tvojho cyklu by som ti odporúčala používať malého prístroja cyclotest. Je to minipočítač, pomocou ktorého hneď dostaneš info o tom, kedy máš plodné alebo neplodné dni...jej používanie je veľmi jednoduché, treba iba merať bazálnu teplotu tela. Moja sestra sa tiež otehotnela pomocou tohto prístroja a mala podobné problémy. Ja už používam ako antikoncepciu...som veľmi spokojná...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre