Skúšame vyše roka, mam 33r, náznaky pcos, nasadené aj ovitrelle, neúspešne. Na umelé oplodnenie nemám. Co mam ešte vyskúšať?
Pcos nemusí byť až taká mega prekazka.
Dá sa otehotnieť aj pri mega dlhých cykloch.
Najpr upraviť stravu, životosprávu, nadváhu, cvičiť hormonálnu jogu,..
Otázka je ci máš ovuláciu.
Ak je aj raz za 50 dní ale je
Určite si obehaj najskôr vyšetrenia. Hematológiu a endokrinológiu máš zadarmo. Na reproimuno sa platí cca 300-400€. Ak by ti niečo zistilo na reproimuno, tam sa väčšinou dávajú kortikoidy, ktoré už nie sú drahé. A muža pošli na spermiogram.Držím palce. 🙂🍀
Váha je v poriadku ?
Schudnut, dosledne skontrolovat stitnu zlazu, doplnit vitaminy, mineraly, endokrinolog, hematolog... a zacat proste na to umele setrit... zasa taka suma, ze by to neslo, to nie je...ked si obaja najdete bokovku cez vikend, do roka to mate...
Kup si inofolic combi premium, manžel(partner) na spermiogram a tiež nejake vitaminy. Reproimunologia, genetika, hematologia, endokrinologia. Kym si porobiš všetky vyšetrenia (objednanie a čakanie na výsledky) našetríš aj na umelé. Ak to obaja chcete a ste ochotný si odkladať peniaze tak určite našetríte.
Ja mám tiež pcos, vyše rok snaženia, rôzne lieky a neúspešne a to pritom nemám ani nadváhu. Skrátka som vôbec neovulovala.🤷🏻♀️Pomohlo až IVF a otehotnela som na prvý šup. Ono to IVF nie je také drahé ako si myslíš. My sme platili len 1700€ so všetkým a to aj rátam cyklus IVF, ktorý sme si hradili ako samoplatci, ale ako poistenec ti IVF hradí poisťovňa, čiže kľudne sa dá zmestiť do tej 1000€. Možno nepotrebuješ ani IVF, to záleží aký stupeň pcos máš alebo niekedy stačí len inseminácia.
@darius_a nemám vobec
Všetky vyšetrenia mam OK. Aj inofolic som brala. Ja mam vyskúšané všetko. Gynekológ priateľa nerieši lebo ma 3r dceru
Dostala si clostil/letrozol na vyvolanie ovulacie? Ak nie, samotny Ovitrelle ti nepomoze, pri pcos byvaju problem anovulacne cykly, takze treba riesit hlavne vyvolanie ovulacie. Okrem Inofolicu skus aj Gynex kvapky, maju velmi dobre ohlasy (mne napriklad Inofolic nepomohol vobec, brala som ho vyse roka…)
JA soM mala pcos tiez sa nam nedarilo rok aj viac asi...presla som genetikou hematolog. Všetko bolo ok.....raz sme si povedali ved vyskúšame maraton(netusila som kedy mam ovulaciu) tak sme.sexovali kazdy druhy vecer....zaspala.som alebo pozerala tv z postele skratka som 2 3 hod nevstala z postele 😁😁 vyskusala.som vsetky rady z netu tha bola uspesna 🤣🤣 takze sa nam podarilo. Babo.len prvé. MA v 12tt potom zas sme.sa snazili zas nic tak ze si dame zas maratón a opat vyslo a mame uz skoro 5r. Slecnu ;)
Spermiogram sa meni. A tvoj gynekolog nemusi riešiť objednaj ho na soermiogram zaplate ho a hotovo, 50 eur plus minus nie je taka tragedia.
@stanzi áno aj clostil
Priechodnost vajcovodov bola vyšetrena?
@martinaju áno. Hovorím mam všetky vysetrenia
@autor
kludne napis sukromnu spravu, tiez mam PCOS
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zistit priciny preco sa nedari. Vysetrit dokladne oboch. Treba to zacat riesit s gynekologom, on vas nasmeruje