Dobrý deň. Som tu nova a snažíme sa s priateľom už rok o babetko v júni mi zistili PCO ale ale príznaky PCO co som čítala nemám jedine ze mi teraz vynechala menštruácia pichli mi vyvolavacku čiže do 7 dní som dostala menštruáciu. Včera som si robila test lebo býva mi občas zle káva mi vôbec nechuti už mesiac mam citlivé a výrazne žili na prsiach. Test mi vyšiel že je negatívny ale mne sa zdá ze tam niečo vidím neviem ci si to len nahováram priložím fotku
Ja tam vidím slabú druhu čiarku. Koľko dní je po styku?
@gir ďakujem. Tak mňa strašia tým ze mam na vaječníku nefunkčné cysty a ze najpr som mala začať brat antiku aby sa hormóny upravili potom mi povedali ze nemám brat antiku lebo keby ze ju budem brat tak tie cysty ako keby ožili a tým pádom už vôbec nemôžem otehotnieť a ze vraj mam ísť na prefuk vaječníkou. Pritom som mlada mam 25 rokov a beriem aj inofolic vraj to pomáha ešte.
@misik1234 aj mňa vystrašili a bola som 7x na IVF a nič. Všetko som zahodila, lieky, návštevy lekárov a začala som žiť. Nekontrolovať sa veľmi. O dva mesiace som spontánne otehotnela a keď mal malý pol roka otehotnela som znova spontánne. Ako som písala prvé mi prestala chutiť káva a keď som si dala buchty na pare s kyslou kapustou, vtedy som spravila test a bolo. Hlavne bez stresu a bábätko príde.
@misik1234 ahoj, mne tiez diagnostikovali PCO, , vraj nebudem mat deti nikdy, mala som18, atk mi nukali, nechcela som to uzivat, ...v 22 r.mi vyoperovali cystu z vajecnika, okrem tejto velkej, som neskor mala viac cyst, ktore sa bez operacie vstrebali...
V 23 r.som prirodzene otehotnela, ...a dnes mam 4 krasne deticky....
A k tej kave...tiez som nezniesla kavu akonahle som otehotnela, podla toho som hned vedela,ze som tehu🙂 dokonca mi vadila aj jej vona, ked som manzelovi zalievala;)
..vydrz par dni a potom sprav test znova, hlavne nestresuj a bud v pohode, budem ti drzat prsty, nech su // 🙂
No čosi tam slabučke je koľko si po styku?
@misik1234 čiarku vidím aj ja, držím palce❤❤
Preco si si davala vyvolavacku ? To iste aj mne urobili a bola som uzbtehotna ...tiez mam pco...druhy gynekolog mojnporodnik sa "hneval" ze mi vtedybpichli vyvolavacku ale nastastie vsetko ok...mam 2 krasne zdrave deti...o druhe sme sa snazili skoro 3 roky...prve sa podarilo hned...myslim ze si tehotna je tam duch ciarka...
@mamanadruhuu 2 týždne cca 😉
@mamanadruhuu
@lydex no mne povedal keď som šla za dokim stým ze 2 týždne nemám krami lebo som sa zľakla robila som si aj test a negatív a mi robil ultrazvuk a mi hovorí ze mam PCO a ze sa nemusím báť len mam veľa mužských hormónov a pritom to na sebe nevidím lebo nemám také ze vypadávanie vlasov ani ochlpenie proste len to ze mi meškali 22 krami a mi vraví ze mi pichne vyvolavacku a ze aj Keby som bola tehotná tak to nevadí a hneď o 7 dní som nato dostala.
@misik1234 nie každá, ktorá má pco ma rovnaké príznaky. Niektorá nemá žiadne okrem dlhych, anovulacnych cyklov, iná ma výraznejšie ochlpenie na tvári pripadne iných častiach tela, ďalšia ma vyššiu hmotnosť 🤷♀️ ťažko povedať.
To ze ti diagnostikovali pco neznamená, že musíš mat všetky príznaky. Ide o to, že vaječníky sú väčšie ako by mali byť tým pádom nepracujú ako majú a z vajíčka sa stane cysta.
Určite netreba tlačiť na pílu, psychika robí veľmi veľa. Tak isto to, že ti káva nechuti to môže byť podvedomie.
Nechcem ti nejak brat nádeje to nie ale píšem z vlastnej skúsenosti.
Ono niektoré veci majú svoj čas a svoj vlastný priebeh.
Ak berieš inofolic okej, skus ešte alchemilku ta je naozaj zázračná na úpravy cyklu a správne fungovanie ženského tela. Ono to príde ✊🏼
@veronika1234512345 alchemilku beriem 😉 je naozaj zázračná úplne super 😉
No som si robila test a vyšiel negatívne...nevadi 🙈
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Skús pár dní počkať a zopakuj test. Ja mám PCO a dve deti, otehotnela som prirodzene. Aj mne ako prvé prestala chutiť káva. Mala som pocit, že je zaprášeną. Držím silno palce 🍀