Mám otočenú maternicu a snažíme sa o bábo. Poradíte?

saskiaaa
5. nov 2013

Ahojte babenky snazime sa s priatelom otehotniet a kedze mi gynekolog povedal ze mam otocenu maternicu chcela by som vediet ake to ma nasledky a ci sa da nejako tomu pomoct ci pomaha nieco dakujem za odpovede
Uz 4 mesiac sa nam nedari

magic08
5. nov 2013

Ahoj, ja mam otocenu maternicu, otehotnela som normalne, bez problemov... 🙂

zuzub
5. nov 2013

nie je to dôvod k tomu,aby si nemohla otehotnieť.ja mám tiež otočenú a mám dve krásne detičky 😉

klincek
5. nov 2013

to vobec nemusi suvisiet..ja som sa o svojej otocenej maternici dozvedela "nahodou" len tak medzi recou rok a tristvrte po porode dvojiciek pocatych prirodzene🙂

gabika20
5. nov 2013

Mne gynekológ taisto vravel, že mám obrátenú maternicu..odporučil mi ak chcem otehotnieť, že je najlepšie milovať sa v polohe zozadu 😀 a otehotnela som na prvý šup 🙂 Držím palce..

ivec16
5. nov 2013

doktori to niekedy zle hovoria, resp to zeny zle pochopia... otocena maternica je len ina poloha maternice, ma ju velmi vela zien, nie je to ziadna abnormalita... nema to vplyv na otehotnenie... drzim palce

dasiacik
5. nov 2013

Ahoj,ja mam tiez opacne otocenu maternicu,a okrem toho,ze
pri sexe môzes v istych polohach citit isty diskomfort,tak
to nieje ziadna vada,ci zdravotny problem.A urcite nie dovod
preco by si nemohla otehotniet.Opacne otocenu maternicu
ma ovela viac zien nez si bezny clovek mysli,len sa o tom
nerozprava.Ved ani nieje dôvod.
Co sa otehotnenia tyka,nam to tiez trvalo peknych par
mesiacov.Problem byva casto v hlave,clovek tak velmi
chce az to nejde.Netreba tlacit na pilu.Skuste polohu zo
zadu,zdravo sa stravuj,pozitivne sa nalad,a neries nejaku
otocenu ci neotocenu maternicu 😀

pa_mi
5. nov 2013

Ahoj, ja som sa o tomto dozvedela ked som uz bola tehotna. Pocali sme prirodzene. Podarilo sa to po deviatich mesiacoch. Skuste polohu od zadu, to pomohlo aj u nas 🙂 😉

nair
5. nov 2013

Ahoj, aj ja mám. Predošlá lekárka mi povedala (ešte keď sme sa nesnažili), že budem mať väčší problém s otehotnením. Teraz nový lekár sa k tomu keď sme sa začali snažiť vôbec nevyjadril, takže v tom buď nevidí problém, alebo sa mi samovoľne otočila dopredu?? 🙂 Každopádne, je to bežné a nie je to dôvod na neplodnosť, takže to neriešim 😉

stellamaris
5. nov 2013

s otocenou maternicou sa da pekne otehotniet 😉 nestresuj sa a uvidis,ze otehotnies 😉

miku1
5. nov 2013

Aj ja mám otočenú maternicu a otehotnela som na prvý šup aj pri jednom aj pri druhom tehotenstve. Takže až taká tragédia to nieje, ako o tom niekto píše. Držím teda palce, nech sa vám to podarí čo najskôr 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre