Ahojte baby možno sa to tu celkom nehodí ale mohli by ste mi vedieť poradiť . Doktor mi predpísal udrogestan lebo mám nepravidelný cyklus a snažíme sa o bábätko tento mesiac som mala 10 dni dlhu menštruáciu čo nemavam. Mávam 7dni . Ale teda ten 17 deň cyklu som začala brat tie tabletky ako som aj mala . Lenže dnes som dostala menštruáciu . Som 23. Deň cyklu tabletky som ani nedobrala. Keďže ich mám brat 10 dni . Mám ich dobrat alebo ist radšej na gyndu ? Ďakujem za odpovede .
@martinaju takze mám dobrat krabičku aj keď už ms mam? A beriem 3 tabletky denne takze vysia dávka sa už nedá
@martinaju lebo zdá sa mi divne že 2 týždne po ms dostanem znova . Neviem či sa mi upravuje cyklus alebo sa mám báť
Tak ja som mala tiez na zaciatku 23 ale dobrala som to dokonca a pomalicky sa to uoravovali ale v car som dostala vyssie davky a ma to udrzalo ale ani to nie je zárzka niektore baby maju este vyssie davky a neudrzi. Skús počať aspoň 2 cykly a uvidiš
@martinaju ďakujem veľmi pekne za radu veľmi si mi pomohla zľakla som sa že to nieje v poriadku tak počkám a uvidíme .
Ono by mala prist ms az po dobrati utrogestanu ale niektorxm to proste ms neudrží a spustí sa.
@martinaju tak teraz Tomu nerozumiem 😫 včera da mi spustila ms aspoň som si to myslela skoro cely deň som krvacala. A dnes už nič 🤦♂️ Mohlo to byt ovulacne krvácanie ???
Zavolaj doktorovi zajtra. Dnes si ešte kľudne daj, neuškodí to. Možné je 600mg denne. Píšeš že berieš 3 - ale nie akú máš gramáž (je 100 a 200) takže je možno možná aj vyššia dávka.
@lolinecka888 ahoj tak mne upravil uteogestan cyklus prakticky hneď ako som začala brat . Prvý krát to bolo takze že som začala krvácať skôr ako 28. Deň cyklu no a druhý krát ukážkový cyklus presne 28. Dni . Ale čo sa týka tej ovulácie na ktorú sa pýtaš možno ani neprebehne keďže mávaš take dlhé cykli asi bude lepšie počkať kým sa cyklus upraví a budú tie cykli take ako majú a potom by mala byt aj normálna ovu . Teda môj názor .
Ahojte baby nezvýšili sa vám lieky utrogestan mala by som záujem Ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som vždy dobrala. Nie vzdy utrogestan udrží ms. Mozno vyššia dávka by pomohla.