Mám doužívať Utrogestan?

27. feb 2021

Ahojte baby možno sa to tu celkom nehodí ale mohli by ste mi vedieť poradiť . Doktor mi predpísal udrogestan lebo mám nepravidelný cyklus a snažíme sa o bábätko tento mesiac som mala 10 dni dlhu menštruáciu čo nemavam. Mávam 7dni . Ale teda ten 17 deň cyklu som začala brat tie tabletky ako som aj mala . Lenže dnes som dostala menštruáciu . Som 23. Deň cyklu tabletky som ani nedobrala. Keďže ich mám brat 10 dni . Mám ich dobrat alebo ist radšej na gyndu ? Ďakujem za odpovede .

martinaju
27. feb 2021

Ja som vždy dobrala. Nie vzdy utrogestan udrží ms. Mozno vyššia dávka by pomohla.

autor
27. feb 2021

@martinaju takze mám dobrat krabičku aj keď už ms mam? A beriem 3 tabletky denne takze vysia dávka sa už nedá

autor
27. feb 2021

@martinaju lebo zdá sa mi divne že 2 týždne po ms dostanem znova . Neviem či sa mi upravuje cyklus alebo sa mám báť

martinaju
27. feb 2021

Tak ja som mala tiez na zaciatku 23 ale dobrala som to dokonca a pomalicky sa to uoravovali ale v car som dostala vyssie davky a ma to udrzalo ale ani to nie je zárzka niektore baby maju este vyssie davky a neudrzi. Skús počať aspoň 2 cykly a uvidiš

autor
27. feb 2021

@martinaju ďakujem veľmi pekne za radu veľmi si mi pomohla zľakla som sa že to nieje v poriadku tak počkám a uvidíme .

martinaju
27. feb 2021

Ono by mala prist ms az po dobrati utrogestanu ale niektorxm to proste ms neudrží a spustí sa.

autor
28. feb 2021

@martinaju tak teraz Tomu nerozumiem 😫 včera da mi spustila ms aspoň som si to myslela skoro cely deň som krvacala. A dnes už nič 🤦‍♂️ Mohlo to byt ovulacne krvácanie ???

any_soj
28. feb 2021

Zavolaj doktorovi zajtra. Dnes si ešte kľudne daj, neuškodí to. Možné je 600mg denne. Píšeš že berieš 3 - ale nie akú máš gramáž (je 100 a 200) takže je možno možná aj vyššia dávka.

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. apr 2021

@lolinecka888 ahoj tak mne upravil uteogestan cyklus prakticky hneď ako som začala brat . Prvý krát to bolo takze že som začala krvácať skôr ako 28. Deň cyklu no a druhý krát ukážkový cyklus presne 28. Dni . Ale čo sa týka tej ovulácie na ktorú sa pýtaš možno ani neprebehne keďže mávaš take dlhé cykli asi bude lepšie počkať kým sa cyklus upraví a budú tie cykli take ako majú a potom by mala byt aj normálna ovu . Teda môj názor .

lolinecka888
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
iwuskapoh
7. aug 2021

Ahojte baby nezvýšili sa vám lieky utrogestan mala by som záujem Ďakujem

lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre