Mám brať ďalej Duphaston?

25. nov 2021

16.11 som mala poztivny ovulačný test.
Pozrite graf BT - má zmysel brať duphaston ďalej?
Dnes mám 10 deň čo ho užívam 🙆‍♀️

autor
25. nov 2021
anjelicek26
25. nov 2021

Tak cisto podla grafu asi ani ovulka nebola vtedy a ak beries duphaston, nechapem tie skoky v teplote... ukaz mi prosim ten ovulacny zo 16.11., lebo to nesedi... skor bola ovu pred 2 dnami a ty si brala duphaston priskoro, co tomu fakt nepomohlo hormonalne.

miskamicha
25. nov 2021

Duphaston ak je nasadenynPRED ovulacipu tak ju moze blokovat

janetinka27
25. nov 2021

merala si teplotu kratko, sam system ti pise, ze na zaklade teploty ti ovulaciu nevie urcit. kalendarova metoda moze sluzit aspon orientacne u zien s pravidelnym odpozorovanym cyklom.
doktori bezne nasadzuju duphaston od urciteho dna cyklu, museli by kazdu zenu riadne pozorovat, aby vedeli odhadnut, kedy duphaston nasadit. a to sa neda. preto sa zena musi spoliehat na seba a ovulaciu vsemozne sledovat, aby duphaston nasadila v spravnom case

autor
25. nov 2021

Bola som sledovaná v CAR - príprava na IUI ale folikuly nemali dostatočnú veľkosť na zákrok 🤷‍♀️
Mali sme sa pokúšať doma s tým, že od 15.11 mám užívať duphaston. Odfotený test nemám ale testovacia čiarka bola silnejšia ako kontrolka takže pozitívny. 🙆‍♀️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre