Ahojte , prosím Vás žienky viete mi poradiť či prebehla ovu ? Lebo už 3 dni mám silný žlto- biely výtok . Nepáli , nesvrbi, nezapácha proste nič len je ho dosť , neviem čo si myslieť.
@ruzasipova ja stresujem či to neni niečo Iné, mykozu som mala len 1x za život a s výtokmi nemám nikdy problém ( resp. Nemám ich )Toto mám teraz 1x takto po ovu , ak vlastne prebehla 😏
ahoj rozmýšľam že keď som bola u toho 19.5.a povedal mi že ovuláciu som už mala a keď som sa pýtala keby nastala tak povedal tak dva dni dozadu a potom ten zapal mohla som aj otehotnieť vieščo prsia ma bolia a pichá má ako keby v maternici ale neviem či je to ten zapal alebo uhnezdenie.alebo prichádza menzes ,,,🤷🤷🤦
@rita0123 ahoj , máš niečo podobne ako ja ??
Nikto ??
@rita0123 ??
Čo myslíš že máš podobne ??
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
U mna je vzdy takyto vytok prejav ovulacie. Vtedy som aj moc mila k muzovi :D a taktiez gynekologicka mi to raz potvrdila na sone, ked sa ma pytala, ze ci viem, kedy som mala ovulaciu, ze ona to vidi a ja ze hej, lebo vzdy mam vytok. A zhodli sme sa na datume.