Mám aj nemám menštruáciu, je to kvôli cyste?

adusik12457
28. aug 2019

Baby potrebujem radu 23 ho som dostala ms ale je taká že aj mám aj nemám .. Už niektorè viete že mäm cystu môže to byť tou cystou? Ja už tomu nechápem chvílama nemám nič a zase áno .. Tie ktoré ste mali na vaječniku cystu mali ste takúto menštruáciu.. ?? Dr mám isť zase v utorok až .Budem vďačná za rady ...

amelia000
28. aug 2019

@adusik12457 pane boze...peco stale zakladas x novych tem ked ti baby radia v dalsich tvojich 5tich temach? Ved to napis tam kde mas otvorenu temu...

fialka1318
28. aug 2019

@amelia000 😀

neluskas
28. aug 2019

@adusik12457 ahoj, odporúčam upravit menstruacny cyklus. ja som si poriesila nepravidelny menstruacny cyklus poriesila prirodnymi produktami a do cca 2 mesiacov sa mi vsetko upravilo a dokonca menstruacia uz nie je bolestiva

adusik12457
autor
28. aug 2019

@neluskas dr mi predpísal Duphosan takže na çakám na 16deñ lebo tak sa má uživať na 16 deñ ms 10dní

e1i
28. aug 2019

@adusik12457 liek sa vola duphaston a byt tebou pytala by som si utrogestan ako som ti pisala v predoslom prispevku,preco nam nejde babo.ak si ho citala

adusik12457
autor
28. aug 2019

@e1i načo zase odpisuješ keď som pisala ze z niekým iným

e1i
28. aug 2019

@adusik12457 snad je to diskusia,nie? Iba som opravila ze si napisala zly nazov lieku. Ak ti niekto neodpovie podla teba tak sa navazas?

adusik12457
autor
28. aug 2019

@e1i prepač ja som z toho taká trosku smutná ze stále nič stále

e1i
28. aug 2019

@adusik12457 verim ale treba sa posunut dalej v diagnostike. Podstatne je ci chces s tym nieco robit alebo cakat dalej donekonečna. A tiez na to treba dvoch.naozaj ten podrobnejsi spg by dal odpoved ci je ok este cakat a snazit sa alebo treba inak pomoct-ivf a spec.techniky icsi,picsi a pod.ono dolezita je hlavne morfologia a tu ti urolog na sklicku pod mikroskopom nepovie.

adusik12457
autor
28. aug 2019

@e1i napisem ti do spravy

veronikaszabova
28. aug 2019

@amelia000 toto uz je ina telenovela, riesit kazdy prd na MK

veronikaszabova
28. aug 2019

@adusik12457 inak by ma strasne zaujimalo, co by si robila, kedy neexistoval MK ...
Pouzivaj rozum - menzes nemusis mat kazdy mesiac rovnaky, mozes mat nizsiu hladinu hormonov,... pricin je milion. Hladas problemy tam, kde nie su - btw lekar ti naordinovat Duphaston (nie Duphosan), tak cakaj na 16DC a zacni ho brat.

neluskas
28. aug 2019

@adusik12457 mam kamaratku, ktora dlhe roky brala duphaston na upravu menstruacneho cyklu a vobec jej nepomohol. odporucila som jej tie iste produkty na úpravu cyklu co uzivam aj ja a do mesiaca sa jej cyklus upravil na 28 dni, po dlhych rokoch

adusik12457
autor
28. aug 2019

@neluskas aj sa jej podarilo otehotnieť?

neluskas
28. aug 2019

@adusik12457 zatiaľ riesila nepravidelny menstruacny cyklus, ale v blizkej buducnosti ideme riesit cez produkty aj otehotnenie, pretoze aj to sa da poriesit cez ne

adusik12457
autor
28. aug 2019

@neluskas stym duphostanom ci ako sa vola nemas skusenost ze

veronikaszabova
28. aug 2019

@adusik12457 DUPHASTON! Ani nevies, co mas predpisane?

amelia000
28. aug 2019

@veronikaszabova :D :D Veronika ty si ako strazny pes :D co chyba alebo bludna diskusia to vzdy napises :D prestudujes historiu :D ja uz noekedy len pozeram a cakam co ty nato napises 😂😂😂😁

veronikaszabova
28. aug 2019

@amelia000 sak ale stazi sa otehotniet - a nevie ani ake lieky berie? Omg 🙂
Minule jej vysvetlovali, co je DC, lutealna faza.. sak ona je mimo. Vidi // tam kde nie su, ale ona ich tam vidiiiii....
A fakt, keby si citala tu diskusiu o tom muzovi, otacala by si ocami - tam tvrdila, ako s takym ziarlivym debilom uz nechce deti, ako sa pri nom citi ako taka chudera... a buuuum! Na druhy den uz riesila otehotnenie. 🙂 🙂

Ona by mala navstivit psychologa, nastavit sa na pozitivne myslenie, byt v pohode. Lebo takymto tlacenim na pilu sa jej nebude darit este dlho.

amelia000
28. aug 2019

@veronikaszabova ako niektore jej diskusie som citala, ale to som pochopila ze tu sa darmo nejak k veci vyjadrovat..klapky na ociach a idem si svoje. Staci ze vidim ze si sa ozvala ty a este zopar takych zien co sledujem co maju fakt dobry nazor a vedia kde je sever a ja k tomu uz nemam co lebo vsetko ste uz napisali :D joj s tebou by som si rozumela lebo vidim ze pochody v hlave mas take ako ja :D

neluskas
28. aug 2019

@adusik12457 s tym ma moja kamarátka, ale vobec jej nepomohol. brala ho dost dlho, ale vysadila ho a beriem teraz len tie prirodne produkty

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre