Mám 44 kg, dva cisárske za sebou a chcem dieťatko

karolinava
23. jan 2016

Maminky možte mi niekto poradit,čítala som vela toho,že max. dva cisárske a treťí už je riziko,dr. mi povedala že u mna obzvlášť by to bolo dosť riskantné kedže som dosť chudá a mám len 44kg....má niekto skúsenost s takou váhou po dvoch cisarákoch mať ešte dalšie bábo?

nela6
23. jan 2016

@karolinava a nechces kvoli tehotenstvu pribrat?

karolinava
autor
23. jan 2016

Mne totiž ani tehotenstvo nepomáha k pribratiu,pri obydvoch mojich detoch som pribrala ledva-ledva 7kg a to velmi ťažko,pritom mi chutilo jesť...

nela6
23. jan 2016

@karolinava nemyslim pocas tehotenstva, ale este pred nim...ja ked sa nam nedarilo som naschval pribrala 3kg...

libka1
23. jan 2016

@karolinava ja by som osobne do dalsieho tehotenstva kebyze ma na to lekar upozorni ze je prilis rizikove nesla. je mi jasne, ze aj uplne zdravej zene sa moze nieco stat, ale tu je predsa len ta pravdepodobnost väcsia. treba brat ohlad na tie 2 deticky co uz mas. viem ze tuzba je niekedy velka, ale v tomto pripade by u mna zvitazil rozum. 😔

karolinava
autor
23. jan 2016

@nela6 ja by som rada pribrala,ale možem jest čokolvek a nedarí sa mi vobec pribrat,my sme celá rodina taká mame to v sebe 🙂

nela6
23. jan 2016

@karolinava a nevies najst niekoho, poradcu, co by ti s tym pomohol? lebo ak priberes je este moznost normalneho porodu v tvojom pripade? aspon mne doktor spominal tiez ze max. dva sa odporucaju, ale ze maju mamicku ktora uz ide 6ty krat, alebo sa potom da klasicky / samozrejme ak nehrozi roztrhnutie rezu

mammamiamiama
23. jan 2016

moja svagrina ma 4 deticky sekciou. A tiez mala problem. Nie s tym, ze je chuda, ale s tym, ze je velmi ale velmi nizka a zvladla to. Treba si hlavne najst lekara, ktory ma odhodlanie a dost skusenosti riesit pripadne komplikacie a svoju tuzbu mat tretie babato si mozes splnit

siska53
23. jan 2016

@karolinava neviem,kolko merias,ale ja som aj krpata i dost stihla.. Moj gyndos (kebyze chceme) s dalsim tehotenstvom problem nemal.
Ale! Kazdy sme iny, opytaj sa radsej doktora na dovod. Moze byt problem skor s maternicou-jazvou,je vacsie riziko ruptury maternice, ale to u kazdej,co mala viac sekcii,nielen u tych,co su chude ci male...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre