Ahojte mám 38 rokov a muž by chcel ešte jedno dieťa chcem sa spýtať či už nie je neskoro.
Vdaka baby,velmi ma to povzbudilo,viem že aj malému by to pomohlo má 5 rokov,a začína byť velmi lakomí.
ja som mala posledné dieťa v42r. ,takže rada od "skúsenej"- choď do toho 😉
@andreinka ahoj, presne ako píše @anetkaadamko - mať deti je ťažké, ale zároveň krásne 🙂 A je jedno či ich máš v 20., 30. alebo v 38. Aj ja poznám dosť veľa žien čo porodili v tvojom veku alebo dokonca staršie ako ty 😉 Takže ak s manželom túžite po bábätku, tak chodte do toho,držím palce 🙂
Ja mam 40 a nase prve dietatko ma zajtra 6 tyzdnov 🙂
No podla mojho nazoru je 🙂 🙂 Je to uz vyssi vek na dieta. Ale pisem za seba, ja mam 33 a uz sa mi zda, ze by som si netrufla, ale pisem za seba, uz aj ta trpezlivost a vsetko okolo toho je ine ako ked som mala 18 🙂
@anetkaadamko Tak diskoteky milujem doteraz 😀 😀 😀
nášho krpca som dostala 6 dní po 40 tke 🙂
@andreinka nie, ale závisí od viacerých faktorov ... ja som v tvojom veku 38 r. rodila mladšieho syna ... no po 40-ke by som už cielene do dalšieho tehotenstva neišla...
ja som mala tretie dieta ked som mala 43 rokov a vsetko prebehlo v pohode dnes je s nej sikovna druhacka na ZS a za dva mesiace budem uz aj babka
Zalezi na tebe ako sa citis. Moja svagrina ma 38 a tohto roku porodila 🙂
To je paradox,ja rozmýšlam nad druhým a ja som z piatich detí,len nemáme už starých rodičov nemá nám kto pomôcť,a tá pomoc velmi chýba,nie finančná ale taká ľudská.
@andreinka ak chces to dietatko aj ty, tak do toho chod 🙂 Ja mam teraz 37 a cakame 2. 😉 Aj moj manzel do toho stale rypal 😀 , ze je najvyssi cas a tak, len ja som stale vahala ci ano alebo nie... Potom sa nejako "zadarilo" a na vahanie uz nebol cas, nastastie... 😉. Poriadne si to teraz uzivame cela rodinka a na maleho drobceka sa velmi tesime - hlavne 8rocna dcerka 🙂 Takze nicoho sa neboj... 😝
Vdaka dobre sa to číta,ked vidím tie bábätká tak je to velmi pekné,ale ked si spomeniem zase to isté od znova ,možno aj preto nad tým tak rozmýšlam lebo malý býval velmi často chorý ,chodievala som s ním často do nemocnice,som sa velmi nanho upla.
No ja som mala v 37 prve . Užívam si to aj ked je pravda ze ked som mala -10 tak som prebdene noci zvládala lepšie 🙂
som dalsia ktora,ta v tom podpori nepozeraj na vek a smelo do toho 🙂
@andreinka to sa zmení, ked príde druhé... myslím to "upnutie" sa na staršie dieťa .. tiež som tým obdobím prešla. koľko rokov má starší syn? ja mám 10-ročný rozdiel medzi deťmi.
Myslíte si, že ked prvý pôrod bol cisárskym rezom, že aj ten další by musel byt?
@andreinka ja som mala aj druhý CS ... ale kvôli tomu, že bol predčasný..inak som chcela rodiť prirodzene...
Urcite nie 🙂
No mozno dnesna medicina je inde ako pred 30.rokmi a aj zivotny styl nas "nuti" mat deti v neskorsom veku,ale...kolko budes mat na stuzkovej?uvidis niekedy vnucata? Co ja viem?priroda asi vie preco najlepsi reprodukcny vek zeny bol niekde okolo 23-26 rokov cca. Technicky urcite neskoro nie je,otazne je ci aj emocionalne. Nielen z tvojho pohladu ale aj z pohladu toho dietata. Moja suseda ma 18 a caka babo...co ak by boli spoluziaci? Ja som mala na "tu dobu" starsich rodicov,mama mala 26 a oco 27 ked som sa narodila 😀 a uz oni mi pripadali stari v porovnani s rodicmi spoluziakov ☹ ale samozrejme je to len moj nazor,sama mam po tridsiatke a uz sa mi na druhe mimco zdalo neskoro...drzim palce aby ste si pripadne druhe tehu a babo uzivali pri pevnych nervoch co najdlhsie 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@andreinka nie je.🙂) ja mam 39 a tuzbu po este jednom. Kebyze partner suhlasi,tak by som do toho sla.
Vela zien rodi aj po 40tke a daktore len svoje prve dieta..
Skor vo vyssom veku moze byt uz problem pocat ci je vyssie riziko roznych poruch,ale to je individualne..
Hlavne,nech sa ti tuzba naplni.🙂