Mám 31 rokov a už 4 roky sa neúspešne snažíme o bábätko

sima999
24. apr 2021

Mám 31r. a už sa o bábätko snažíme 3-4roky a stále nič.
Ešte to pôjde?

pribinak
24. apr 2021

@sima999 jasne, že pôjde. Ak sa snažíte 3-4 roky, chcelo by to možno aspoň základne vyšetrenia či ste obja ok

tessa2299
24. apr 2021

@sima999 odporucam navstivit CAR. Ale pripravte si peniaze.

gladys_07
24. apr 2021

Nam sa podarilo po 6 rokoch, prirodzene, uz sme ani nedufali (3x IVF bolo neuspesne)

zuzubb007
24. apr 2021

samozrejme, že pôjde ale možno nie len tak zázrakom, už ste absolvovali všetky vyšetrenia s partnerom to je základ? možno je niekde problém, ktorý sa dá rýchlo vyriešiť

any_soj
24. apr 2021

@sima999 skús pozrieť plodar.sk 🙂 ja riešim cez to, mám 34 a som 2.x tehotná. Je to porovnateľne úspešné, ale oveľa menej invazívne a neporovnateľne lacnejšie než umelé oplodnenie.

patys123
24. apr 2021

Možno to znie tvrdo, ale nikto nevie či sa to podarí. Možno áno, čo by som z celého 🧡 priala každej žene, ktorá túži stať sa mamou, no to, že je to aj o psychike a že to treba mať urovnané v hlave, nie sú len keci. Máš zodpovedanú otázku, čo ak sa to nepodarí? Čo v živote ďalej? Každý sme strojcom vlastného šťastia a dieťatko nie je žiadna spása. Nechcem aby tieto slová zneli negatívne, práve naopak. Želám si, aby každá žena našla v živote šťastie a zmysel, a nevytvárala si falošné ilúzie, že ju spraví šťastiu dobrý muž alebo dieťa.
Veľa mamičiek ti dá za pravdu, že bábätko prišlo, keď tomu nechali voľný priebeh.
V každom prípade držím silno palce 🍀🍀🍀

maminkadeticiek
24. apr 2021

Vysetrenia!4 roky??Uz po roku si mala byt objednana na hormonalny profil,skontrolivat ovulaciu,priechodnost vajcovodov,stitnu zlazu,hematku...joooj,tolko casu stratit 🤦‍♀️

zazrak1991
1. máj 2021

Presne ako píšu ,treba vyšetrenia, my sme sa o prvé snažili 2 roky,rok som chodila každý mesiac na folikulometriu,nakoniec som otehotnela po clostylbegyte,ale chcelo to veela behania a vyšetrení..a 31 nieje veľa ,ak si narážala na to tým že si spomenula vek 🙂

lmaca
2. máj 2021

@sima999 treba verit a hlavne ako baby pišu vyšetrenia ja mam tento rok tiez 31 a snazime sa uz 8 rok a stale nic

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre