Mám 28 dňový cyklus. Môže byť ovulka posunutá?

edmi
12. okt 2011

ahojte,poradte mi prosim mam 28 dnovy cyklus + - 2 dni, moze mat aj tak posunutu ovulaciu? uz je 20dc a stale slaba ciarka,po cely cas co testujem mam slabu ciarku, tak neviem ci mam este testovat alebo uz prestat.Ked som porovnavala testy od 11 dc az po 20 dc tak 11-12 som mala najsilnejsie ciarky ale neboli silnejsie ako kontrolna,tak neviem ci to mam ratat ze bola ovulacia alebo nie dakujem

happy8051
12. okt 2011

poradim ti iny sposob. mne zafungoval pri prvom dietatku a aj teraz pri druhom tehu a to som otehotnela pocvas kojenia prvej dcerky 🙂
testovala som len teraz ked sme chceli druhe babo... nevysla mi testom ziadna ovulacia.... stale negativny test a to som testovala od 10DC po 16DC a nic.
preto ti odporucam vypocet ktory ma naucila kamoska. vypocitaj si 13,14,15,16DC a vtedy sa snazte. cize od 13dna od prveho dna menstruacie
ja som tak otehotnela prvykrat a dokonca aj teraz druhy krat ked som mala uplne rozhadzany cyklus z kojenia. ak nieco, napis mi IP

lucka.mt
28. nov 2011

mne tiez OVU testy neukazali nic! mozes este skusit meranie bazalnej teploty. alebo ako vravi happy skusat v strede cyklu. Ja mam OVU na 16ty den, cize nemusi to byt presne na 14, ako sa vacsinou uvadza v knihach.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre