Mám 11. deň cyklu a vyzerá to na ovuláciu

26. okt 2024

ahojte, mam, mozno blbu, otazku. 9 dc sme mali posledny styk, hned 10 dc mi zacal plodny hlien, dnes je 11 dc, podla b.teploty to vyzera ze ovu prebehne dnes zajtra, avsak neviem ako to je ked je styk bez ovulacneho hlienu, ci vobec preziju spermie bez hlienu? a dalsia otazka, ten 9 den cyklu som mala vecer bolesti chrbta aj posvy, citila som take tlaky, citila som aj vajecnik, lenze teplota nestupla takze ovulacia to nebola, alebo mohla byt a teplota stupne az par dni po? Dakujem 🙂

autor
26. okt 2024

*nazov mi zmenili

nevenka
26. okt 2024

Toto su vsetko dohady a spekulacie. Ja podla teploty nikdy neviem urcit, ze asi bude ovylacia, az 3 dni po stabilne zvysenej teplote si viem urcit posledny den nizkej teploty a to je ovulacia.
Stvrte dieta mam po prekonanom covide, nemala som ziadny hlien, len sucho, bolesti neboli, ani teplota mi nestupla, bola stale nizka. Ovulacne testy negativne. Stupla mi zrazu na 25.den cyklu a uz som sa rozculovala, ze zasa tak neskoro ovulacia, ze zas dlhy cyklus. Ale teplota bola tak vysoka, ze nezvyk na mna, navyse som brala lieky, co sa v tehotenstve nemozu. Styk bol 10 DC, potom uz len chraneny. No a na yen 25 DC som si pre istotu spravila tehotensky test a tam 2 ciarky. Dcerka ma uz 19 mesiacov. Takze niekedy je to vsetko takeeee...ze nevysledujes, nevyratas.

autor
26. okt 2024

@nevenka dakujem za tvoju skusenost, je mi to jasne, to som len tak napisala ze sa blizi ovu podla predoslych cyklov cca, hlavne ma zaujimalo ci tie spermie preziju aj v ,,neplodnom" prostredu chvilu, vodnaty hlien uz bol, ale taky egg zacal az na druhy den

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre