Milé žienky,chcela by som sa s Vami podeliť o svoju skúsenosť. Možno niekomu poradím, dodám nádej,alebo len tak vyčarím úsmev na tvári, že zázraky sa dejú 😁.
Snažili sme sa s manželom o bábätko,dlho sa nedarilo a tak sme šli po vyšetreniach. Podotýkam,ja bez štítnej žľazy,po viacnásobných onkologických liečeniach, ale teda už so značným odstupom, už u mňa možno aj vek zahral svoju rolu. Nakoniec i manžel má problém (na 97% patologické spermie).
Nevzdali sme to,nasadili sme vitamíny ako ja i manžel, ktoré nám poradila na gynekológii. Žiaľ bez úspechu.
Navštívili sme reprodukčné centrum. Pred plánovaným zákrokom IUI (inseminácia -najskôr sme chceli skúsiť ten jednoduchší spôsob)som zmenila naše vitamíny po dlhom googlení na : ja Femibion a muž Maca peruánska.
Po prvom pokuse to vyšlo.Prekvapení personál a naša radosť boli ohromujúce.
Po skoro 2 rokoch sme si povedali, že skúsime znovu.
Žiaľ tu nás čakalo sklamanie. 2x neúspešná IUI .
Začali sme to vzdávať . A potom som si spomenula na vitamíny, na ktoré sme tentokrát zabudli. Povedali sme si, že si dáme mesiac pauzu, popapáme vitamíny a skúsime to do tretice.Nasledujúci mesiac,ako som čakala na menštruáciu,aby som sa znovu objednala do centra,neprichádzala. A na naše prekvapenie už neprišla😁. Stal sa náš malý zázrak.
Držím palce všetkým, ktorí sa snažia,nech ich rovnako postretne rovnaký malý/veľký zázrak ♥️
@lena666 to je úžasné že sa vám to podarilo . Podľa mňa tomu dopomohli vitamíny ale najviac roboty ste urobili vy 🙂 držím palce aby to vyšlo a bolo všetko v poriadku. U nás je taká situácia že ja som v poriadku len mám trocha vykyvane hormóny , a muž polomrtve spermie tak aj tak ideme na kliniku , je vitamíny ale sú to len vitamíny nie lieky. Zázraky sa očakávať nemôžu. Tak snáď klinika nejaký výsledok prinesie.
O Maci som počula veľa aj ja. Ale neverím, že femibion pomáha, môj názor je, že všetky doplnky nazvané “pre tehotné” alebo “plánovanie tehotenstva” sú len marketingový ťah na ženy, keďže obsahujú zanedbateľné množstvo všetkých vitamínov. Skoro nič vo Femibione nie je.
@sejbipi Skôr si myslím, ze je to zmes stastia, nahody, ovulacie, pozitivneho myslenia, lepsieho spermiogramu a aj vitaminov. Ale nikdy sa nedozvies, co presne vam z tohto koktailu najviac pomohlo.
Najdolezitejsie, okrem teda odstranenia zjavnych medicinskych problemov, je nikdy sa nevzdat a verit, ze to raz vyjde. A ci uz k tomuto spravnemu nastaveniu hlavy pomozu vitaminy, relax, akupunktrura, vitaminy, knihy, spln, cas, vesmirna energia…to je uplne jedno, kazdemu “zafunguje” nieco ine 🙂 A niekedy sa potom deju aj taketo krasne zazraky, aj nam sa stal 😉
A v nemocnici som spoznala zienku, ktori sa roky snazili, potom dostala rakovinu prsnika, prisla on a ked sa pomaly po liecbe mala objednat na rekonstrukcnu operaciu, bum a maly velky zazrak 😊
@lena666 wau úprimne gratulujem a obdivujem že sa také niečo podarilo, kiež sa tak stane tu všetkým zienkam ktoré túžia po krásnom vonavom uzliku. ❤️🙏🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A ty si myslis, ze vdaka tymto pripravkom? 🙄