Mali ste vedľajšie príznaky z femibionu?

dominickap
24. júl 2019

Ahojte žienky, chcela by som sa popýtať tých ktoré máte skúsenosti s Femibionom , mali ste z neho nazvem to “symptómy” ako napr. Bolestivé prsia, nevolnosti, nafúknutie , zápchu, v zivote som nemavala zapchaty nos teraz kazdy vecer uplne zvacsene dutiny( a to som clovek co spi aj v lete v mäkučkých ponožkách) tak neviem ci to mam pripisat tomu 🤷🏻‍♀️ak ste sa s niecim stretli budem rada za info ďakujem 🤗😊

diaalex
24. júl 2019

@dominickap ja som ho brala aj pred babom aj teraz a našťastie nemám žiadne nechcene účinky 😊 ale keď si tehotná, tak toto sú klasické tehotenské príznaky 😊

rencina_4
24. júl 2019

@dominickap to si nemyslim, ze by si z toho nieco malo, pretoze to je len doplnok vyzivy, meska ti uz ms?

simbatko
24. júl 2019

Zeby tehulka??😃

dominickap
autor
24. júl 2019

@rencina_4 , @simbatko , @diaalex niesom tehotná žienky teda zatial o tom neviem 😅 mám 5 dní do ms , to by bolo asi skoro na príznaky nie? 🤷🏻‍♀️ Alebo nie?

macko1007
24. júl 2019

@dominickap nebolo ,ja som uz 5dni do ms mala ciarku na teste 😂

dominickap
autor
24. júl 2019

@macko1007 ja som myslela ze to obsahuje nieco co by mohlo spustit tuto reakciu preto to nepripisujem este tehu 🤷🏻‍♀️Ale baby vravia ze su to v podstate len doplnky takze by nemali.. Ale prsia ma od ovulacii neprestali boliet a to je uz tyzden🤷🏻‍♀️ A zapcha ani nehovorim 🙄🙄

ladybug138
24. júl 2019

@dominickap mna tiez presne prsia od ovulacie neprestali boliet, ked som bola tehotna 🙂 nadcha a toto prislo az neskor, ale nemyslim si, ze to suvisi s femibionom, skor som citala, ze niekomu je zle od zaludka z toho, preto sa to odporuca davat si s jedlom, aby to neslo na prazdny zaludok

dominickap
autor
24. júl 2019

@ladybug138 vážne? Mna zvyknú max deň ani to nie len sa trochu pripomenú , ale teraz má seriózne bolia preto mi to prišlo divné 🤷🏻‍♀️ Ani nádchu nemavam nebyvam chorá .. áno ja to jem s raňajkami 🤷🏻‍♀️

dominickap
autor
24. júl 2019

@macko1007 a vážne tak skoro vidno už čiarku? 😳

macko1007
24. júl 2019

@dominickap tak nebola este uuuplne silna no bola tam

diaalex
24. júl 2019

@dominickap podľa mňa si sprav lepší tehu test 🙂

dominickap
autor
24. júl 2019

@diaalex skúšala som a ja nevidím nic 🤷🏻‍♀️ Ale len obyc pepino mam pasik 🤷🏻‍♀️

diaalex
24. júl 2019

@dominickap pepino má málo farbiva 🙂 mne 3 dni po meškaní ms ukázal slabú 2. čiarku... sprav si lepší z lekárne 🙂

1975renca
24. júl 2019

@dominickap ahoj, mne bolo na zvracanie ak som ho davala ráno a kombinácia s bananom na raňajky čistá katastrofa, ti sim aj zvracala😊ale moze to súvisieť s hormónmi počas tehotenstva, je to individuálne, treba odsledovat po čom su tieto príznaky

dominickap
autor
24. júl 2019

@diaalex aha.. to som nevedela, cize ukazuju pozdejsie ako keby?? skúsim urcite , ďakujem 👌

dominickap
autor
24. júl 2019

@1975renca dakujem za info 🙂 mne tak spatne zase nieje, hlavne tie prsia a zapcha su mi divne 🙄

diaalex
24. júl 2019

@dominickap ukazuje trošku neskôr kvôli farbivu 🙂 ja som robila dr.max a bol lepší 🙂

simbatko
24. júl 2019

@dominickap Sprav test..😃.a uvidis...mozno ti oči vybehnu z jamiek😙Tak šup šup šup spraviť test..sama sa neviem dočkať🙏🙏

dominickap
autor
24. júl 2019

@diaalex idem skúsiť teda aj ja kúpiť ten drmax 🤷🏻‍♀️
@simbatko budem rada ak vybehnú 😍 ďakujem ☺️☺️ Dám vedieť ako to dopadlo 😋

fialka1318
24. júl 2019

@dominickap ahojky ja som skusala vzdy mamatest lebo ten sa mi osvedcil ma viac farbiva 🙂 tak popripade vyskusaj este ten mamatest v ruzovej krabicke dve pruzky su dnu 😉 mne dr max ukazoval kanaliky ☹ neviem ci som len ja mala stastie na zle kusy ☹ alebo v tej lekarni mali zlu varku ☹ drzim prsteky nech dve ciarky vybehnu 🙂

dominickap
autor
24. júl 2019

@fialka1318 jeej dakujem velmi pekne odskusam aj ten😊😊 ale mam aj strach🙁🙁

simbatko
24. júl 2019

@dominickap dobre čakám🙏🙏🙏🙏😃

dominickap
autor
24. júl 2019

A baby??? Máte skusenost daktorá so špinením??

simbatko
24. júl 2019

@dominickap no mavaju to zeny na zaciatku tehu..alebo rozbiehajuca MS.....tebe mešká ci ako si na tom?

dominickap
autor
24. júl 2019

@simbatko ja mám 5 dní do ms 🤷🏻‍♀️

cickamon
24. júl 2019

podla mna skoro testovat...to bude o hladani "duchov" ci kanalikov a naviac potom skusanie ako a ci tmavne/ netmavne ale objavi sa ....jednoducho vyhodene peniaze za xy znaciek a testov, popripade v takom skorom stadiu bezne moze prist MA v case MS a budes zbytocne sklamana....normalne zeny o tom ani nvedia ze sa to stalo kym nemeska a netestuju ale je to viac ako bezne preto ani lekar ti pred 6-7 tt nepotvrdi tehotenstvo ...spinenie moze byt aj uhniezdovanie aj zacinajuca ms a mas len rozhadzany cyklus tou oslabenou imunitou z prechladnutia aj ked sa inak citis dobre....pockaj este aspon par dni a ked sa po spineni nerozbehne ms skus test

lula313
24. júl 2019

@dominickap mne bolo z femibion 1 zle, takze som ho asi po cca 10dnoch vysadila.

viellik
25. júl 2019

Nemyslím si, že toto má súvis s tými vitamínmi, môže to mať na svedomí čokoľvek. Môže to byť aj začínajúce tehotenstvo, alebo aj začínajúci menzes. Tých možností je viacero. Ale ešte som nepočula o tom, že by vitamíny niečo takéto spôsobili 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre