Mali ste pri snahe o bábo menštruačné bolesti bez menštruácie?

31. okt 2023

Ahojte, stalo sa vám už, že ste mali menštruačné kŕče aj mimo menštruácie? Snažíme sa o dieťa už dlhšie. Každým dňom by som mala dostať MS. Od včera poobedia mám bolesti, tak som si automaticky myslela, že nastupuje menštruácia, ale doteraz sa nespustila, akurát že bolesti pretrvávajú, klasika ako cez MS - podbruško a kríže. Včera večer som mala aj zvýšenú teplotu, a nočné potenie. Stretla ste sa s tým niektorá? Test mám negatívny. Na menštruačné bolesti som zvyknutá ale vždy ich mám iba pri nástupe MS a vždy iba pár hodín, nikdy nie skôr a nie tak dlho. Ďakujem.

kandelabra
31. okt 2023

Pri prvom tehotenstve som mala uplne pocit ako keby dostanem menzes, este som si aj bezala vlozky kupit, a nic. Ale o 3-4 dni ked mi doplo bol test uz pozitivny.

autor
1. nov 2023

@kandelabra môj prípad to zrejme nebude, lebo test bol negatívny a k tomu mi aj klesla bazalna teplota, už včera aj dnes mám nízku bazalnu teplotu, menzes stále nikde, a menštruačné bolesti mám už tretí deň. Aj by šlo o tehotenstvo, teplota by klesať nemala. Budem sa musieť ukázať u svojej doktorky.

ssizk
1. nov 2023

Zenske telo sa meni z mesiaca na mesiac, to, ze si doteraz nemavala menstruacne bolesti, neznamena, ze ich nebudes mat uz nikdy. Cyklus a priznaky s nim spojene sa zvyknu menit. Ak Ti menzes nepride sprav si znova test, aj ked si myslim, ze Ti menzes prichadza len pomalsie. Ja som mala menstruacne bolesti v tehotenstve, ale boli o cosi "ine" ako tie menstruacne.
U gyn.sa hlas pri meskani aspon 14 dni.

autor
1. nov 2023

@ssizk skôr sa bojím, či nepôjde o nejaký zápal, ale samozrejme, môže byť že sa mi nejako menia hormóny a cyklus. Uvidíme, čo povie dr (ak ma vezme)

ssizk
1. nov 2023

Drzim palce, aby to nebolo nic vazne.

autor
1. nov 2023

@ssizk ďakujem 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre