Ahojte,chcem sa opýtať či aj vy ste pri brati clostilu mali bolestivú ovuláciu. Za Štyri dní presne ako doktor mi vypočítal plodné dni som mala bolesti podbruška nafúknuté brucho a hrozné bolesti pri sexe. Už presiel týždeň od ovulky a stále mám kŕče v bruchu a som strašne nafúknutá. Myslíte že folikuly nemuseli prasknúť ? Mala som pred 2 mesiacmi že folikul nepraskol a urobila sa mi z toho folikularna cysta
Tak precitaj si nieco o OHSS, brucho treba chladit, pit 3-4 litre denne.. nie su to cukriky bohuzial velmi silne lieky.
Ahoj , ja som brala pred 4 rokmi clostyl. Prvý mesiac som nemala ovuláciu, druhý mesiac už áno, lebo mi zvýšil dávku na 2x1 tabletka. A ovulácia bola riadne bolestivá, ani sedieť som nemohla. Ale výsledkom je moja dcérka 😁🥰
@aneta1243 áno užívala som ho dva krat na druhý som mala veľké bolesti ale až na ten druhý x sa nám zadarilo otehotnieť + mi pichol pregnyl
Ja som mala bolesti na 16.den cyklu, keď som sedela to bolo ôk, ale pri pohyboch to bolo nepríjemné, v ten deň som určite na sex nemyslela. Trvalo to však iba jeden den. Ak máš pretrvávajúci bolesť niekoľko dní, ja by som išla za gynekológom, nech pozrie, či nemáš hyperstimulácie, čo vôbec není sranda.
@aneta1243 ahoj, clostilbegyt som brala 1 mesiac a popravde vôbec netuším kedy ovu prebehla. Bola bez akýchkoľvek bolesti, kŕčov a pod. Zostalo mi 1 celé neotvorene balenie ak by mala nejaká žienka záujem napíšte. Silno držím palce
@10majusska10 mne už zabral , čakám dvojičky :D
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aneta1243 ja som mala neskutocne bolesti po clostyle, na sex ani pomysliet 🙈 este mi ako pamiatka ostala cysta, ktoru mi neskor museli vyberat na laparke.
Ak mas stale bolesti, urcite by som.islak dr.nech pozrie