Mali ste niektorá špinenie od ovulácie do predpokladanej menštruácie?

matula12199
9. júl 2019

Ahojte, chcem sa spýtať či niektorá z vás nemala podobný problém.snazime sa o bábo skoro 2 roky. Pred pár mesiacmi som začala navštevovať sanatórium na liečbu neplodnosti. Partner je Ok . Minulý mesiac som brala clostilbegyt ovulácia prebehla no neúspešne.tento mesiac som ho už nebrala avšak pani doktorka potvrdila ovulaciu nevedela ale kedy presne prebehla . deň po návšteve som začala špiniť a dosť silno oproti tomu keď spínim pravidelne 3 dní pred a 3po ms. Keď som sa pani doktorky pýtala či je to normálne povedala že nie ale niektoré ženy majú takýto problém . Všetky výsledky aj hormónov mám v poriadku.Už je to 10. deň takže implantacne špinenie to asi není.mate niektorá takúto skúsenosť ? Môžem byť aj tak tehotná?Ďakujem

pininka1
9. júl 2019

Môžeš, bolesti pŕs a spinenie, resp biely hustý výtok má sprevádzal pri každom začatí tehotenstva.

matula12199
autor
9. júl 2019

@pininka1 ale ja mám také hnedé špinenie myslíš že aj to môže byť na začiatku tehotenstva?

zuzka565
9. júl 2019

Ja mam skoro každý mesiac od konca ovulácie až po začatie ms špinenie. Ide mi to už na nervy bola som s tým aj u Dr. Ale povedal ze to je normálne.

cialota
9. júl 2019

@matula12199 moze ale aj nemusi, pockaj do dalsej ms, potom testuj, alebo pockaj par dni a chod na hcg k lekarke, ale netes sa radsej predcasne

matula12199
autor
9. júl 2019

@zuzka565 ja som to mávala pár dní pred a par dni po a to mi už liezlo na nervy. A tiež mi doktorka povedala že to je normálne ale takto že skoro celý cyklus mám prvý krát a ešte v lete. A ďakujem aspoň viem že nie som sama a že to zrejme nie je tehotenstvom.

janynyna
9. júl 2019

@matula12199 ja som mala špinenie v deň ms. Špinenie bolo dva dni. Po týždni som si spravila test a bol pozitívny. Tiež som brala Clostilbegyt. Zadarilo sa na prvý krát chvála Bohu. Prečo si už ďalej nebrala lieky. Nekazala ti doktorka? E o mne gynekológ vtedy povedal, že ak sa nezadari zvýši mi dávku.

matula12199
autor
9. júl 2019

@janynyna len ja spinim od ovulácie doteraz a ms mám dostať až v pondelok . Zatiaľ test negatívny . Brala som ich len mesiac a neúspešne a teraz nie, lebo mi po nich nebolo dobre. Doktorka povedala že môže mať účinnosť aj tento mesiac, čo mal keďže ovulácia prebehla ale budúci už nebude tak zase ich budem brať a dúfam, že už úspešne .a ty si mala špinenie len keď si mala dostať ms? Skôr nie ?

janynyna
9. júl 2019

@matula12199 áno v deň keď som mala dostať ms som začala spinit a aj druhý deň som iba spinila. Potom už nič. Test som robila až po týždni. Bála som sa sklamania.

matula12199
autor
9. júl 2019

@janynyna tak to gratulujem 🙂 bodaj by to aj nám budúci mesiac vyšlo ..myslím si, že tento mesiac to není, že to špinenie je skôr z rozhádzaných hormonov. Test som si robila a je negatívny ale mám ešte 5 dní do ms

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre