Dobrý vecer Chcela by som sa spytat miesto mensturacie som mala len výtok z krvou trvalo to normlane 4 dni od teho ubehlo 15 dni robila som si test bol negatívny tak neviem nacom som ak mal nekto s tím skúsenosti tak budem rada ak poradíte dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alenka521 ahoj, ja mam tiez podobnu situaciu..najskor som v den ocakavanej MS mala len raz take ruzove spinenie a 2 kvapky krvi na vlozke..potom cca po 2 dnoch, mi MS nakoniec prisla,ale taka divna,dlhsie sa rizbiehala,skoro den som len spinila,potom 2 dni krv,ale nie tak vela ako normalne a potom zase 2 dni spinenie vacsinou len pri utierani...odvtedy, mam take zvlastne napate prsia, obcas aj bolia, obcas mam pocit akoby som nebola hladna,ze som stale plna, pobolievaju ma vajecniky a mam aj stale taky redsi vytok..teraz som 10.den cyklu..test mam negativny, takze neviem,co si mam mysliet?Ovulku mavam tak na 13-15DC. Doteraz som take nemala nic a to uz som tehu bola..