Ahojte, začala som užívať Femibion 2 a magnezium a odvtedy mávam strašne vysoký pulz, tak okolo 110 v úplnom pokoji. Máte nejaké negatívne skúsenosti s užívaním týchto doplnkov? Mohol by mi pulz stúpať z nich? Ďakujem
Mne z doplnkov bolo zle, femibion 2 som brala iba 3tt a potom som vysadila už všetko... Momentálne beriem železo tekuté a zvýšenú dávku Mg na odporúčanie doktorky, končím 33tt ... Ale pulz som mala vysoký bežne pred tehu, takže ja ho mám vysoký stále, ale tlak mám práveže nižší teraz, aj keď nie o veľa, ako som mávala bežne, čo je trochu aj fajn, keďže v tehu sa boja vysokého tlaku
@majulka098 ja mám tiež tlak nižší, ale ten pulz mám stále vysoký, ty máš aký vysoký pulz cca ak sa môžem opýtať?
Tlak som mávala v norme stále predtým, teraz nižší o čosi ... Pulz je rôzny medzi 80 až 100-110-120 ... Vybehne aj na 150 pri nejakej námahe, stačí aj chôdza, teraz ovplyvnené tehotenstvom aj ... Ale ako píšem, ja som ho taký mala aj pred tehu, mne dávnejšie zistili, že mi niekedy chýba draslík a aj ten to vraj môže spôsobiť a mám tlak na hrudi a búši mi srdce, vtedy viem, že asi ten draslík opäť chýba ... Na začiatku, keď to zistili, tak mi predpísali cardilan, ale to je už x rokov
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Z magnézia určite nie. Magnezium tlak a tep skôr znižuje.. Z Femibionu netusim, ale su to len vitaminy.. Ved vyskusaj tyzden femibion nebrať a zistíš, ci to z toho..