Ahojte zistila som že som tehotná, ale ešte to je len začiatok... ide o to, že mávam veľké bolesti na oboch stranách na vaječníkov aj v podbrusku, hlavne keď si kychnem alebo zakaslem, niekedy počas dňa až ma to ,,posadi na zadok,, 🙂 na kontrolu idem až v pondelok a tak ma napadlo či ste sa s niečím takým stretli, či neviete z coho to môže byť či je to normálne, na začiatku tehu. Alebo ja neviem... proste nejakú info.... ďakujem.
@19barbi19 ďakujem pekne za odpoveď. Takže aby sa mi trošku uľavilo od strachu, to budem brať že to je ,,normálne,, dúfam, že to prejde a ze to bude všetko prebiehať dobre. Držím palce aj vám. Veľa zdravíčka.
@tinaslukaskom jasné, nie je zacoo 😉 Dúfam, že aj Vám to prejde a že to bude len také nič 😉 Ďakujem, držte sa
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tinaslukaskom ahoj, toto ako keby som písala pár týždňov dozadu ja....ja som aktuálne v 11tt., Alee strašne bolesti vaječníkov som mala od začiatku tehu a aktuálne ich nemám asi týždeň...bála som sa aj kychnuti, smrkat, niekedy ma to bolelo aj pri cikani, keď som trochu zatlačila, ja som si opatrne aj sadala a ešte som mala aj bruško citlivé na dotyk..Dr. na prvej kontrole v 5tt tvrdil že je to normálne, ale že pre istotu mi dá ATB, aj keď mi robili Crp a nemala som zvýšené....doteraz ma štve, že som ich vôbec brala...vôbec mi to nepomohlo...a v 8tt na druhej kontrole mi zistil veľký hematóm a pripísal to tomu..takže asi sa vyskytujú aj taketo ťažkosti.. ťažko povedať, či mne to spôsoboval ten hematóm..v 10tt som bola na kontrole a hematóm je tam stále a veľký ...a už asi cca tyzden ma to neboli..resp.mozno 5dni..takže neverím, že tie bolesti boli z toho...keďže ho stále mám a bolesti už nie...