Mali ste aj vy také vtieravé myšlienky, že nemôžete mať deti?

5. máj 2022

Ahojte nemam este ziadne dieta a vzdy mam take vtierave myslienky ze nemozem mat dieta mali ste to aj zienky niektore aj vy ? Nemam ziadne choroby aspon o nich neviem

sandyan
5. máj 2022

Anooo mala som, neviem preco som si o to sebe myslela. Som zdrava mlada zena, no syna uz mam😀

klip0
5. máj 2022

Áno mala som, tiež neviem prečo. Teraz mám 4 mesačnú dcéru, ktoru sme síce plodili rok, ale ako som si povedala že kašlem na to, tento mesiac to proste vyjde, nebudem to riešiť, tak ten mesiac to naozaj aj vyšlo 😅

autor
5. máj 2022

Este by som chcela podotknut ze v 17tich som musela podstupit interupciu teraz mam uz 26 interupcia bola z dovodu ze otec mi to v podstate prikazal a myslim si ze z toho mam tieto obavy 😥

miadi
5. máj 2022

Nemas v sebe vyrieseny ten potrat. Zeny boli neplodne v davnej dobe po sfušovanych potratoch ty pravdepodobne nemas problem s plodnostou.

travelllerka
5. máj 2022

Ja som si vždy myslela, že sa nám s mužom deti vôbec nezadaria, myslela som si, že sme možno neplodní, nejak som s tým bola zmierená, sama neviem, prečo som to tak mala nastavené. A prvé 2 deti sa nám zadarili veľmi rýchlo a tretie sme ani neplánovali a stalo sa. Takže presný opak mojich myšlienok.

ailiba
5. máj 2022

Urcite je to z toho, co si prekonala v minulosti... No nikto nemoze vediet, ci bude, alebo nebude mat problémy, ale tie tvoje obavy su psychickeho charakteru... Uvidis az ked do toho naozaj pojdes.

babydesire
5. máj 2022

Ano jasne,ked som bola bezdetna, vsade mladsie tehule a maminy,mne tahalo na tridsat a bez partnera a bez deti..to ta je*** priroda s jej bio hodinami robi taky bordel v zenskej dusi

babydesire
5. máj 2022

Interupciou to nebudr,,po 25tke to ide - Tik Tak Tik Tak smerom k tridsiatke zo dna na den horsie a horsie...zaujimave je ze mnohe tridsiatnicky ktore nemaju dieti akoby "ohluchli" voci bio hodinam

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre