Ahojte,
Je to úplne prvý mesiac kedy som sa rozhodla testovať ovulačné testy 🙂 Veľmi dúfam, že sa mi podarilo otehotnieť. Ja som si len tak robila aj tehotenský test 14.6 to znamená, že 18DC....mala som strašné bodavé bolesti v pod brušku a mám to až do dnes 😲 dnes je 17.6 a 21DC.
Nepridala som foto tých tehotenských testíkov, lebo na foto este nie je vidno ducha a ani kanálik 😏 ale voľnym okom to vidím. Možno niekto z Vás mala takú skúsenosť, že ste otehotneli ešte pre OVU noo všetko je možné aj keď je tam iba 20-30% možnosť otehotnieť. Držte mi prosím pekne palce aby sa mi to podarilo po pár mesiacoch snaženia 😍 urobim si druhý tesť až niekedy okolo 19.6 keď zosilnie, budem nesmierne rada. Samozrejme podelím sa s Vami o novinky, či to bude pozitívne či negatívne. Každej z Vás držím palčeky, ktoré túžite po bábätku 💗
@maryetta fiiiha 😯 to naozaaaj? Dosť sme sa snažili ako je vidno aj na papieri 🤣 všade srdiečka haha, ja len dúfam, ja si nechcem ani nič namýšlať. Pred tým ak som si náhodou urobila tehu test, tak som tam nemala ani kanálik ani nič, ale teraz je to iné, neviem rozoznať či je to kanálik 😁 však čas ukáže. Kedy ti ukázalo aspon miečo na teste?
@zazrakysadeju pozitívny test máš 14.6 čiže ovulácia mohla kľudne prebehnúť až 15-16..6. Takze na tehotenský test je príliš skoro. Ten môžeš skúsiť keď budeš tak 10dpo, čiže okolo 24-26.6,kedze vajíčko sa uhniezduje 7-10dni.Tie bolesti mohla byť kľudne aj ovulácia.
Drzim palce
@zazrakysadeju ano vazne. Ovulaciu si sledujem uz roky. Navyse ju mam ja bolestivu. Takze….
Ja som si vzdy test robila az ked cca 3-5dni meskala ms. A to uz na teste boli kolajnice.
@sense ano, viem kedy je ovulačny test pozitívny, mám to aj vyznačené 😊 no uvidime
@zazrakysadeju ovulácia ale nastáva až 12-36hod po pozitívnom teste a 13.6 kde máš ovuláciu vyznačeni teste pozitívny ešte nebol. Až 14.6. Ovulacny testy na rozdiel od tehu testov by sa nemali robiť ráno. Ale až po cca 9-10hodTakze na tehotenský je skoro veľmi skoro
@zazrakysadeju posledne tehotenstvo bolo zo sexu 4-5 dni pred ovu. To bolo stvrte. Tretie 2 dni pred ovu a prve dve deti neviem. Dcerka k nam velmi chcela, drzim palce, nech je to tam 😉
@sense ano, som si vedoma všetkých onformácií, prene takto to ovládam ako aj ty 😊 ale vidíš, sú ak výnimky, otehotnieť sa tá an niekoľko dní pre ovu, síce je tam malá šanca, ale aj malá šanca je šanca
@sense všetky testy som mala robené medzi 9tou a 11tou hodinou, preto som písala ráno 🤣 samozrejme nie z ranneho moču a snažila som sa čo najmenej piť, druhý test som si robila vždy medzi 4tou a 20tou hodinou. Nechcelo sa mi to rozpísať na hodiny, preto je napísané iba ráno a večer 😁
@nevenka aj ja som o tom čítala, že najlepšie je tri dni pred ovu skúšať a potom ešte medzi tým, tam sme to aj robili 🤪 každopádne si veľmi milá a ďakujem za infošku 😊
@maryetta supeeeer, som rada, že sa ti to podarilo 😊
@zazrakysadeju ďakujem. Verim ze zazrak pribudne aj k vam 😉 daj potom vediet.
@zazrakysadeju áno da. Jasne ze da ved spermií prežijú niekoľko dní. Ja som ti len chcela povedať a som to aj napísala ze je veľmi skoro na tehotenský test. Nič viac. Keďže sama píšeš ze si už robila aj tehotenské testy.
@zazrakysadeju Otehotniet sa da iba cez ovulaciu. To pointa ovulacie. Ale spermie vedia pockat. Takze to nie je, ze otehotnela som 3 dni pred ovulaciou. Ale spermie si pockali na ovulaciu.
@maryetta
Dám vedieť určite 😊
@sense áno, aj ja si myslím, že je to skoro na testy. Dám vedieť keby sa stal zázrak 🤣
@zuzanaete je to možné, nie som lekár ani odborník ☺
@zuzanaete tak toto uz snad kazda zena ovlada. Ako tiez nechapem ked napisu ze otehotnela som mimo ovulacia. Kedze nebolo co oplodnit.
Ale napr ako pisem ja. Styk sme mali 4dni pred ovu. To som si myslela ze zena “pochopi” ze proste niektore spermie su zjavne extra silne a vydrzia viac ako 1-2dni.
Len dúfať môžeme, že sa to uchytilo 😊 koncom mesiaca zistime
@zazrakysadeju ale ty neotehotnies pred ovulaciou. Len spermie vydrzia, preziju a pockaju na ovulaciu a vajicko🤗 cize k stretu aj tak dochadza cez ovulaciu
nechcem ta sklamat ale nemozes mat este ducha z hcg ak si mala ovu 13.6. a ani sa neda otehotniet pred ovulaciou. poctivo si testovala, ani to nevyzera ze si skor mala zvysene LH a ovulacia prebehla skor. mozu sice spermie cakat na vajicko, ale folikul praskne az ked vystupi LH -co u teba bolo toho 13.6. a ovulacia nastane az potom. cize spojenie spermie a vajicka mohlo nastat 14.6.-15.6. a to je naozaj velmi skoro. embryo len putuje do maternice a este sa nestihlo uhiezdit aby sa zacalo HCG vytvarat. baby co tu pisu ze otehotneli pred ovu, no nie neotehotneli- potom vznikaju taketo zazracne deti pocate z mimo cyklu - akurat tak z nevedomosti :D nie je to mozne aby sa spermia spojila s vajickom ked je vajicko este vo folikule a len caka na LH. mohli tie spermie par dni cakat vo vajcovodoch kym ovulacia nastane to je cele. ja som svoju prvu druhu ciarku videla na 9dpo (ano otestovala som aj skor:D ) ale velmi ti drzim palce aby si skutocne dve ciarky coskoro nasla aj ty.
@bm_ ďakujem veľmi krásne ❤
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja posledne tehu… 4dni pred ovu 🙈