Mala som 2 dni špinenie a urobila som si ovulačný test

30. okt 2024

Dobrý deň, snažíme sa s manželom už dlhšie. Tento mesiac odsledovaný ovu testami, styk bol pravidelne, aj den pred pozit ovu testom. MS mi má prísť dnes, no väčšinou dostanem o den-dva skôr. 8DPO som Mala 2 dni špinenie. Našla som ešte doma jeden ovulacny test, ktorý vyšiel teraz takto. Pôjdem kúpiť aj tehotenský no toto ma prekvapilo, čítala som že takýto ovu test môže znamenať tehotenstvo, máte skúsenosti?

michaelaj174
30. okt 2024

takýto ovulačný test neznamená tehotenstvo. LH hladina kolíše celý cyklus, druhú čiarku má žena na LH teste počas celého cyklu.

denisa_deniska
30. okt 2024

Ako sa píše vyššie, druhú čiarku máš vždy, keďže vždy je nejaká hladina LH v tele 🙂 na potvrdenie tehotenstva slúži tehotenský test, vôbec by som sa na toto neupínala

sense
30. okt 2024

Ovulacny test je negatívny. Ak si myslíš že si tehu správ tehotenský test

nikoleta999
30. okt 2024

Mne ovulačný test ukázal tehotenstvo, ale Ty ho nemáš vôbec pozitívny, ak chceš s ním testovať tehotenstvo tak :
Za prvé, nie každému ovulačný test ukáže tehotenstvo, niekto môže mať LH hladinu počas celého cyklu, tak ako píše kočka vyššie, môže tam mať dve čiarky a tehotenstvo to byť nemusí ...
Za druhé, ak teda chceš testovať tehotenstvo, tak tá prvá čiarka, ktorú Ty máš slabú musí byť práveže silná alebo musia byť obidve rovnako silne čiarky, vtedy to môže značiť tehotenstvo. Takto to je negatívne, to je ten rozdiel, ako sa vyhodnocuje pri LH testoch tehotenstvo. Aj ked opakujem, zena to moze mat takto a nemusi byt i tak tehotna. Takto vyzerali moje testy.

nina004
30. okt 2024

Ovulačný ti ukáže tehotenstvo,ale čiarka bude silná. Takýto test ako máš ty môže byť kľudne celý mesiac.Nieje pozitívny ani čo sa ovulácie týka ani čo sa týka tehotenstva. Na fotke moje testy ovu aj tehu na 9DPO

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre